8 έξυπνα παιχνίδια κατά της βαρεμάρας για να πάρετε μαζί στο ταξίδι των διακοπών

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0




Διανύουμε τα μέσα του καλοκαιριού και ήδη πολλές οικογένειες έχουν ξεκινήσει τις διακοπές τους ή τουλάχιστον τις εξορμήσεις στις παραλίες για τις βουτιές. Ξέρετε τι δεν πρέπει να λείπει ποτέ από τα καλοκαιρινά σας ταξίδια ή την έξοδο στην παραλία; Πριν σκεφθείτε τις κλασικές επιλογές να σας πούμε ότι η πείρα μάς έχει αποδείξει ότι το πιο σημαντικό εφόδιο στις διακοπές και μετακινήσεις με τα πιτσιρίκια είναι τα επιτραπέζια παιχνίδια που θα τα κρατήσουν απασχολημένα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όσο και τις ώρες που είμαστε σε κάποια παραλία και αναπόφευκτα θα βαρεθούν.
Δείτε 8 επιτραπέζια παιχνίδια που θα αποτελέσουν μια διασκεδαστική νότα για τα καλοκαιρινά σας ταξίδια και θα σας δώσουν την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστο και δημιουργικό χρόνο οικογενειακώς.

Mini Logic- Mάντεψε ποια

Γίνε εσύ ο πρώτος που θα βρει το όνομα του χαρακτήρα που έχει επιλέξει ο αντίπαλός σου και κέρδισε. 30 διαφορετικές κάρτες, με αγορίστικους χαρακτήρες και ονόματα αλλά και ένα μολύβι για να σημειώνουν οι μικροί μας φίλοι. Οι δύο παίκτες επιλέγουν το χαρακτήρα τους πάνω στην κάρτα και μέσα από μία σειρά λογικών ερωτήσεων ο αντίπαλος προσπαθεί να βρει τον χαρακτήρα που έχει επιλέξει ο φίλος του. Παιχνίδι που ενισχύει τη λογική σκέψη, και την αναζήτηση λύσεων.
Για παιδιά 6+

Hasbro Grab & Go Monopoly

Το πασίγνωστο και λατρεμένο παιχνίδι Monopoly θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας παντού …τώρα με πρακτική συσκευασία για εύκολη αποθήκευση και διασκέδαση παντού!
Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για 2 έως 4 παίκτες.
Για παιδιά 8+

Παιχνίδι στρατηγικής - Ναυμαχία Πειρατές

Καλώς ήρθατε στο καράβι, ναύτες! Ξεγέλασε τους αντιπάλους σου και γίνει ο πρώτος που θα βουλιάξει τα πλοία των αντιπάλων. 2 επίπεδα δυσκολίας (για αρχάριους: πλέγμα 20 τετραγώνων ‒ για προχωρημένους: πλέγμα 64 τετραγώνων). 10 μαγνητικά πλοία για κάθε παίκτη ώστε να τα τοποθετήσεις στο πλέγμα. Στο πλέγμα σημειώνεις (και σβήνεις όσες φορές θέλεις) τις βολές που έριξες στον αντίπαλο. Συμπεριλαμβάνει 4 πλέγματα, που τοποθετούνται στις πλαστικές γωνίες του πλαισίου, 2 «συρτάρια», 20 μαγνήτες και 2 μαρκαδόρους που σβήνουν σε πολύχρωμο κουτί με συρταρωτή θήκη. Φτιαγμένο από χοντρό χαρτόνι.
Για παιδιά 6+

Επιτραπέζιο Brix

Μπορείτε να παρατάξετε τέσσερα ίδια τουβλάκια στη σειρά; Δεν είναι τύχη, είναι καθαρή στρατηγική! Οι παίκτες μπορούν να χτίσουν το τείχος τους με έντονα, χρωματιστά μπλε και πορτοκαλί τούβλα που είναι σκαλισμένα με λευκά «X» και «O». Ο πρώτος παίκτης που θα ευθυγραμμίσει τέσσερα από τα σύμβολα ή τα χρώματά του στη σειρά κερδίζει το παιχνίδι και διεκδικεί το τείχος! Αλλά προσέξτε! Κάθε τούβλο περιέχει τα σύμβολα και τα χρώματα τα δικά σας και εκείνα του αντιπάλου σας. Έτσι κάθε φορά που προσθέτετε ένα νέο κομμάτι, ρισκάρετε να βοηθήσετε τον αντίπαλό σας να κερδίσει το παιχνίδι! Το Brix είναι ένα δημιουργικό και εύκολο στους κανόνες του παιχνίδι, ωστόσο χρησιμοποιεί μία σύνθετη στρατηγική, που θα αγαπήσουν τα μεγαλύτερα παιδιά και οι ενήλικοι!
Για παιδιά 7+

Επιτραπέζιο Βρες το - Πες το για Παιδιά

Το Βρήκες; Πες το! Την πάτησες με την απαγορευμένη λέξη και έκαψες την ομάδα σου; Το κλασικό επιτραπέζιο με 800 νέες λέξειςκαι 6 νέες προκλήσεις που φέρνουν τα πάνω-κάτω:
• Πες το τραγουδιστά!
• Διπλός χρόνος
• Κερδίζεις +1 κάρτα!
• Χάνεις -1 κάρτα!
• Άρση περιορισμών!
• Διάλεξε το ζευγάρι!
Τα θέματα της παιδικής έκδοσης είναι ειδικά επιλεγμένα για τα παιδιά.
Για παιδιά 7+

Επιτραπέζιο UNO Sport

To Uno Sport σας πάει παντού! Ατέλειωτη διασκέδαση όπου και αν βρίσκεστε, με τις αδιάβροχες πλαστικές κάρτες Uno, που αντέχουν στο νερό και τη μεταφορά στα ταξίδια!Περιλαμβάνει 108 κάρτες και 1 κλιπ μεταφοράς, για να μπορείτε να μεταφέρετε το παιχνίδι κρεμώντας το στην τσάντα ή την ζώνη σας.
Για παιδιά 5+

Kουτάκι Mουντζούρης

Ποιος θέλει τον μουτζούρη; Κανείς!!! Όποιος παίκτης έχει την κάρτα του μουτζούρη στο τέλος του παιχνιδιού, θα κερδίσει μία μουτζουρωμένη μαύρη μύτη και θα είναι ο χαμένος του παιχνιδιού!! Ένα κλασικό επιτραπέζιο της εταιρείας Haba για μικρούς και μεγάλους σε πρακτική συσκευασία για εύκολη μεταφορά! Περιλαμβάνει 33 κάρτες και 1 μολύβι.
Για παιδιά 4+

Επιτραπέζιο IQ Fit

Κρατήστε το μυαλό σας σε φόρμα! Τοποθετήστε όλα τα τρισδιάστατα κομμάτια παζλ στο ταμπλό του παιχνιδιού έτσι ώστε να εμφανίζεται μια επίπεδη δισδιάστατη εικόνα χωρίς ορατές τρύπες. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι λογικής σκέψης, στρατηγικής και αντίληψης, με 120 διαφορετικές προκλήσεις.
Για παιδιά 6+
Περισσότερες συμβουλές εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)