Κουίζ: Ποιο μωρό πιστεύεις πώς είναι κορίτσι; Τι δείχνει για την προσωπικότητά σου;

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0




To να μαντέψει κανείς το φύλο ενός μωρού κοιτώντας το απλά στο πρόσωπο είναι πολύ δύσκολο. Οι επιστήμονες λένε πως οι ενήλικες ή ακόμα και οι παιδίατροι πετυχαίνουν την σωστή απάντηση μόνο στο 60% των περιπτώσεων.
Πιστεύετε πως μπορείτε να τα πάτε καλύτερα; Κάντε αυτό το διασκεδαστικό ψυχολογικό τεστ και μάθετε και μερικά νέα πράγματα για την προσωπικότητά σας.
1. Εάν επιλέξατε το πρώτο, μπορείτε να χαρακτηριστείτε ως ένας λογικός άνθρωπος που πιστεύει στις αρχές και λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες. Αναλύετε το πρόβλημα και μετά παίρνετε την απόφασή σας.
Κάνετε πάντα ότι καλύτερο για να βρείτε την λύση στο πρόβλημα προσπαθώντας να μην βλάψετε τα συναισθήματα των άλλων. Προτιμάτε να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και βάζετε το συμφέρον των άλλων πρώτα.
Προσπαθείτε να είστε δίκαιος και το σκέφτεστε πολύ καλά πριν πάρετε μία απόφαση.
Είναι καιρός να σταματήσετε να σκέφτεστε τόσο τους άλλους και να επικεντρωθείτε στον εαυτό και την ζωή σας.
2. Σκέφτεστε πολύ δημιουργικά. Έχετε πολλές καινοτόμες ιδέες που σας βοηθούν να φτιάχνετε φανταστικά πράγματα. Σας αρέσει να κάνετε πράγματα και πάντα δέχεστε νέες προκλήσεις.
Ποτέ δεν χάνετε την ευκαιρία να μάθετε κάτι καινούργιο. Δεν φοβάστε τις αλλαγές γιατί πιστεύετε πως όλα συμβαίνουν για το καλό σας. Ζείτε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία αλλά φαίνεται λες και ζείτε σε μία φούσκα και δεν αφήνετε τους άλλους να σας πλησιάσουν.
Να μάθετε να διαχειρίζεστε την απογοήτευση και να μην αγνοείται αυτούς που θέλουν πραγματικά να σας γνωρίσουν καλύτερα. Δώστε τους μια ευκαιρία.
Και συγχαρητήρια! Αυτή είναι η νεαρή δεσποινίδα!
3. Είστε ένα πολύ κοινωνικό άτομο. Το χάρισμα που έχετε σας βοηθάει να τα πηγαίνετε καλά με όλους αλλά ο πραγματικός θησαυρός είναι ο χρόνος που περνάτε με τους φίλους σας.
Λατρεύετε τις περιπέτειες και την αδρεναλίνη. Μερικές φορές λειτουργείτε αυθόρμητα αλλά γιατί πιστεύετε πως δεν υπάρχει καθόλου κίνδυνος. Παρόλο που μπορεί να έχετε δίκιο, την επόμενη φορά να σκεφτείτε και τις συνέπειες.
Να θυμάστε πως είστε περικυκλωμένοι από πολύ καλούς ανθρώπους και κάποιοι από αυτούς όχι μόνο σας εκτιμούν, αλλά σας αγαπάνε με όλη τους την καρδιά. Οπότε την επόμενη φορά που θα πάρετε κάποια βιαστική απόφαση, σκεφτείτε ότι μπορεί να πληγώσετε κάποιον που νοιάζεται πραγματικά για σας.
4. Παρόλο που έχετε μεγάλη καρδιά, έχετε και τεράστιο εγωισμό. Νομίζετε πως πάντα έχετε δίκιο και γι’αυτό συχνά παίζετε τον ρόλο του αρχηγού. Είστε δυνατός και μπορείτε εύκολα να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες γύρω σας.
Το καλό είναι πως έχετε πολλές δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες, οπότε όταν είστε ο αρχηγός μίας ομάδας, να θυμάστε να μην αγνοείτε τις ιδέες των άλλων. Η δικιά σας δεν θα είναι πάντα η καλύτερη.
Εάν θέλετε να έχετε καλούς ανθρώπους στην ζωή σας, θα πρέπει να μάθετε να ακούτε περισσότερο. Όλοι θέλουν να νιώθουν χρήσιμοι και πολύτιμοι. Επίσης, η δυνατότητα να ακούτε θα σας κάνει πολύ καλύτερο αρχηγό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)