ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

13/7/18

Κουίζ: Το πρώτο πράγμα που είδες στην εικόνα αποκαλύπτει την αλήθεια για τη ζωή σου

Σύμφωνα με αυτό το τεστ, αυτό που βλέπετε πρώτο στην εικόνα θα αποκαλύψει την αλήθεια για την ζωή σας. Πράγματι, θα δείξει ακόμα και καταστάσεις και προβλήματα που αντιμετωπίζετε και θα πρέπει να προσέξετε.
Τι βλέπετε πρώτα;
Χαλαρώστε και κοιτάξτε προσεκτικά την εικόνα.1. Εάν είδατε το πρόσωπο μιας γυναίκας:


«Σημαίνει πως είστε πολύ κουρασμένοι. Είστε συμπονετικοί και διακριτικοί και γι’αυτό μερικοί θα προσπαθήσουν να σας χρησιμοποιήσουν. Ωστόσο, είστε δυνατοί και ξέρετε να προφυλάσσεστε.»
Η ζωή είναι κάπως δύσκολη αυτή την χρονική περίοδο. Να θυμάστε όμως πως το αύριο είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε με αισιοδοξία τη μέρα σας.
2. Εάν είδατε τα δύο άλογα:


“Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί γιατί πιθανώς να ερωτευτείτε σύντομα. Παρόλο που η σχέση αυτή δεν θα είναι εύκολη, εάν ξεπεράσετε τις δυσκολίες, θα χτίσετε μία χαρούμενη οικογένεια.»
Η πραγματική αγάπη είναι κάτι δύσκολο. Αλλά φαίνεται πως το μονοπάτι που έχετε διαλέξει σας οδηγεί ακριβώς εκεί. Μείνετε συγκεντρωμένοι, ανοιχτοί στις πιθανότητες και πάντα να ελπίζετε.
3. Εάν κοιτάξατε τις μικρές λεπτομέρειες, όπως τα βουνά και το πουλί:“Πρέπει να κοιτάξετε τριγύρω και να πάρετε όλα όσα σας προσφέρει η ζωή. Σαν κανόνα, βοηθάτε άλλους ανθρώπους να γίνουν πετυχημένοι, αλλά τώρα είναι η ευκαιρία σας. Θα πρέπει να δοκιμάσετε τον εαυτό σας και να δείτε πού είναι τα όριά σας.»
Νοιάζεστε υπερβολικά για τους ανθρώπους γύρω σας. Τώρα, είναι η ευκαιρία σας να λάμψετε και να πετύχετε τους στόχους σας.

Δημοσίευση σχολίου

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

 
Copyright © 2019 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger