Τέλεια sites για καλοκαιρινό χασομέρημα

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0




του Θοδωρή Διάκου

Το καλοκαίρι, η ανάγκη για σκότωμα χρόνο γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Ειδικά το μεσημέρι—είτε είσαι στο γραφείο, είτε στο σπίτι. Τα καλοκαιρινά μεσημέρια γενικά δεν είναι όμορφα. Και γι’ αυτό εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι που αγαπάμε πολύ: να χασομερήσουμε. Και αυτές είναι οι σελίδες που μας έχουν κάνει να γελάσουμε (αλλά και να απορήσουμε). 

Gnoosic
Ο καλύτερος αλγόριθμος που έχουμε δει για να ανακαλύπτεις νέα μουσική—και είναι ο καλύτερος, επειδή συνεχώς τρέφεται με νέες πληροφορίες, για να βγάζει ακόμα πιο ακριβή αποτελέσματα. Τον ταΐζεις τρεις αγαπημένους σου καλλιτέχνες ή μπάντες, και σου βρίσκει μουσική που (8 στις 10) θα λατρέψεις.

Taste of Cinema
Σου αρέσει ο κινηματογράφος; Σου αρέσουν οι λίστες; Σου αρέσει να μαθαίνεις φουλ ψαγμένες ταινίες για να βλέπεις, αλλά επίσης και για να εντυπωσιάζεις τους φίλους σου; Τότε το Taste of Cinema είναι το site για ‘σένα. Δεν θα μπούμε καν στον κόπο να περιγράψουμε την θεματολογία του, κυρίως επειδή δεν υπάρχει κάτι σχετικό με κινηματογράφο για το οποίο να μην έχουν γράψει.

[adult swim]
Ο σατανικός, νυχτερινός δίδυμος του Cartoon Network έχει τεράστια γκάμα σειρών, κατά βάση animation, και πολλές από αυτές μπορείς να τις δεις τζάμπα. Επιπλέον, καθημερινά live streams με σειρές του. Προτείνουμε το Off the Air, για ατέλειωτο κάψιμο. Επίσης, για να σας πείσουμε, θυμίζουμε ότι το [adult swim] είναι το κανάλι που παίζεται το παγκόσμιο φαινόμενο Rick & Morty.

Find the invisible cowΜια αγελάδα. Μια φωνή που ουρλιάζει. Ένα παιχνίδι κρύο-ζέστη. Μια αγελάδα. Αυτό είναι όλο, δεν χρειάζεται περισσότερες εξηγήσεις. Για τα πολύ σκληρά απογεύματα.

Bouncy balls
Μπάλες. Κλικς με το ποντίκι. Το μικρόφωνο του υπολογιστή σου ακούει τα κλικς από το ποντίκι, και αυτά κάνουν τις μπάλες να πετάγονται στον αέρα. Και λογικά θα κάθεσαι να τις κοιτάς και να τις κάνεις να χοροπηδάνε για καμιά ώρα. You’re welcome.

The useless web
Κλικάρεις και σε μεταφέρει αυτόματα σε ένα από τα (πολλά, τόσο πολλά) παντελώς άχρηστα και χρονοσκοτώστρες sites που μπορείς να φανταστείς. Αγαπάμε το ίντερνετ.

Open Puppies
Δεν πρόκειται να περιγράψουμε τι είναι αυτό το site, επειδή έχει την λέξη puppies στον τίτλο, και αυτό θα έπρεπε να είναι αρκετό. Απλά κάνε κλικ. Το χρειάζεσαι και δεν το ξέρεις. Είναι ό,τι πιο χαριτωμένο. Κάνε κλικ.

Hackertyper
Αν είσαι στο γραφείο και βαριέσαι ελεεινά να δουλέψεις, γιατί να μην φρικάρεις το αφεντικό σου, παριστάνοντας ότι έχεις χακέψει την εταιρεία; Φρόντισε να κοπανάς το πληκτρολόγιο όσο πιο δραματικά μπορείς. ΧΑΚΕΡΜΑΝ!
http://www.in2life.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)