5 ολόφρεσκες σειρές για να λιώσεις τώρα τον Αύγουστο

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0





La Casa de Papel 

Αλλιώς γνωστή και με τον αγγλικό της τίτλο, Moneyheist, ή «Η Τέλεια Ληστεία» στα ελληνικά, η ισπανική σειρά-φαινόμενο που σίγουρα έχεις ακουστά αν ζεις στον πλανήτη Γη τις τελευταίες εβδομάδες, είναι η ιστορία οκτώ απίθανων χαρακτήρων που ληστεύουν το Νομισματοκοπείο της Ισπανίας. Ταραντινική σκηνοθεσία, απολαυστικές ανατροπές και σούπερ ερμηνείες την έχουν κάνει την πιο επιτυχημένη ξενόγλωσση σειρά στην ιστορία του Netflix.



Good Girls

Τρεις μαμάδες στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, και των ζωών τους που καταρρέουν, οργανώνουν άλλη μια, εχμ, «τέλεια» ληστεία στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς τους. Και έρχονται αντιμέτωπες με τον κόσμο του εγκλήματος. Δέκα απολαυστικά, σπαρταριστά 45λεπτα επεισόδια, συναποτελούν αυτή την ολοκαίνουρια σειρά του Netflix που έχει για πρωταγωνίστρια την Κριστίνα Χέντριξ –την Τζόαν του Mad Men.



La Foret

Μετά το βρετανικό Safe (που αν δεν το είδατε να το δείτε) έρχεται η… γαλλική απάντηση που τιτλοφορείται Το Δάσος, και παρακολουθεί τις ζωές των κατοίκων ενός μικρού χωριού να τινάζονται στον αέρα, όταν μία έφηβη εξαφανίζεται στο δάσος. Η αναζήτησή της βγάζει στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά, σε μια απολαυστική μίνι σειρά έξι 50λεπτων επεισοδίων με καλές ερμηνείες, που βλέπεται σαν ταινία. 

Disenchantment

Οι δημιουργοί των Simpsons ξαναχτυπούν, με μια σπαρταριστή σειρά κινουμένων σχεδίων η οποία αφηγείται τους μπελάδες μιας πριγκίπισσας που πίνει πολύ, του δυναμικού ξωτικού της και του προσωπικού της δαίμονα, που θέλει να εξαφανίσει όλες τις αρρώστιες του κόσμου… και να τις αντικαταστήσει με χειρότερες. Μια απολαυστική ιστορία ενηλικίωσης και ελπίδας στα πιο σκοτεινά χρόνια της ανθρωπότητας −τον Μεσαίωνα, ντε. Η πρώτη σαιζόν θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και θα είναι διαθέσιμη ολόκληρη στο Netflix από τις 17 Αυγούστου. 



Secret City

Σας αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας; Τότε το αυστραλέζικο Secret City φτιάχτηκε για εσάς: Καθώς η πολιτική ένταση ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Κίνα αυξάνεται, μία από τις διασημότερες δημοσιογράφους της Αυστραλίας ξεσκεπάζει ένα εθνικό σκάνδαλο που πιθανότατα θα βάλει σε κίνδυνο τις ζωές των άλλων –αλλά και τη δικιά της. Μίνι σειρά έξι πενηντάλεπτων επεισοδίων που βλέπονται απνευστί. 





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)