ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

9/8/18

Κουίζ: Τι αποκαλύπτει για τη σχέση σας ο τρόπος που σας κρατάει από το χέρι ο σύντροφός σας;


Κι όμως, ο τρόπος που σας κρατάει το χέρι ο σύντροφός σας, αποκαλύπτει πολλά για τη σχέση σας!
Δεν θα πιστεύεται στα μάτια σας – Δείτε φωτό που ακολουθούν…
Tι αποκαλύπτει για την σχέση ο τρόπος που σας κρατάει το χέρι; Αν έχετε ερωτευτεί ποτέ, ξέρετε πόσο υπέροχο είναι να περπατάτε με τον αγαπημένο σας, κρατώντας το χέρι του. Ποιος είναι ο δικό σας τρόπος;
Μπορεί να μην το παρατηρήσετε, αλλά αυτή η μικρή χειρονομία λέει πολλά για τη σχέση σας και τις στιγμές που περνάτε ως ζευγάρι.
Παρακάτω, θα μάθετε το πραγματικό νόημα πίσω από τους διαφορετικούς τρόπους που κρατάτε τα χέρια σας.
1. Η μια παλάμη πάνω από την άλλη.

Πιθανόν ο πιο συνηθισμένος τρόπος κρατήματος χεριών. Συνήθως, αυτός που έχει το χέρι του από πάνω έχει έναν πιο κυρίαρχο ρόλο στην σχέση. Αυτό συχνά ερμηνεύεται ως προστατευτική στάση. Πολλοί άντρες έχουν την τάση να το κάνουν αυτό, ειδικά όταν διασχίζουν τον δρόμο με τις συντρόφους τους ή περνάνε από πολυσύχναστα σημεία.
2. Τα δάχτυλα που συμπλέκονται.

Τα ζευγάρια που βάζουν τα δάχτυλά τους ανάμεσα στα δάχτυλα του άλλου, συνήθως έχουν μια βαθύτερη σύνδεση. Έχουν ξεπεράσει την απλή φυσική έλξη και αισθάνονται βαθιά συναισθήματα για τον άλλον σε ένα πιο ουσιαστικό επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο οι σύντροφοι δείχνουν, ότι νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, αισθάνονται άνετα να δείξουν τα τρωτά τους σημεία και είναι ειλικρινείς μεταξύ τους.
3. Το πιάσιμο του δαχτύλου.

Αυτός ο τρόπος κρατήματος αποκαλύπτει, ότι είστε δυο ανεξάρτητοι άνθρωποι, που ο καθένας έχει τα δικά του ενδιαφέρονται εκτός από την σχέση. Πιθανόν, και οι δυο να απολαμβάνετε λίγο χρόνο μόνοι σας και προσπαθείτε να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας. Στο τέλος της μέρας, όμως, θέλετε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τον σύντροφό σας.
4. Πιάσιμο και με τα δυο χέρια.

Αυτός ο τρόπος σας φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφό σας και υποδηλώνει ένα βαθύτερο δέσιμο. Ωστόσο, αυτή η στάση σημαίνει πολλά παραπάνω από το κράτημα χεριών. Σε αυτή την περίπτωση, ο σύντροφός σας κάνει μια πολύ προστατευτική και ευγενική κίνηση. Επίσης, σημαίνει, ότι ο σύντροφός σας είναι περήφανος για την σχέση σας και θα σας προστάτευε με αυταπάρνηση από κάθε κίνδυνο.
5. Από το μπράτσο.

Αυτή η χειρολαβή χρησιμοποιείται συχνά όταν ένα ζευγάρι παρακολουθεί κάποια κοινωνική εκδήλωση. Ωστόσο, αν κρατούν τα χέρια έτσι κάθε μέρα, σημαίνει ότι εκείνοι που παίρνουν το χέρι του συντρόφου τους αναζητούν προστασία ή αισθάνονται λίγο ανασφαλείς στη σχέση τους.
6. Τα χέρια λίγο μπροστά.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το ζευγάρι δεν βρίσκεται στην ίδια θέση. Όποιος τραβά το χέρι προσπαθεί να κάνει τον σύντροφο να πάρει αποφάσεις πιο γρήγορα από ό, τι είναι συνηθισμένος. Μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι ότι ένας από τους δύο έχει βαρεθεί με τη ρουτίνα στη σχέση.
7. Χωρίς κράτημα χεριών.

Εάν ο σύντροφός σας αποφεύγει να κρατάει το χέρι σας μπορεί να είναι σημάδι ότι αυτός δεν είναι τόσο προσκολλημένος σε σας. Εντούτοις, μπορεί επίσης να δηλώνει συστολή ή επιθυμία για ιδιωτικότητα.Δημοσίευση σχολίου

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

 
Copyright © 2019 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger