Κουίζ: Διάλεξε ένα τρίγωνο και θ' ανακαλύψεις πολλά πράγματα για τον εαυτό σου

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

Όταν αποφασίσετε ποιό από αυτά τα σχήματα είναι το πιο ελκυστικό για εσάς, θα αποκαλυφθεί ένα μέρος της αληθινής σας προσωπικότητας!
Υπάρχει μια εικόνα με πέντε διαφορετικούς τύπους τριγώνων. Αυτά τα τρίγωνα αντιπροσωπεύουν διαφορετικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας, που βρίσκονται κρυμμένα στο υποσυνείδητό σας.


Ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία και αποφασίστε ποιο είναι το πιο ελκυστικό!

Εάν επιλέξατε το πρώτο τρίγωνο:Είστε προσηλωμένοι πάντα στον στόχο σας και εργάζεστε σκληρά. Η μεγαλύτερη δύναμή σας είναι η επιμονή σας. Οι επικριτές σας, σας αποκαλούν τελειομανείς ή «ψείρες», αλλά απλά θέλετε τα πράγματα να γίνονται σωστά. Συνήθως είστε αρκετά πετυχημένοι, αν δεν σας βάλουν εμπόδια οι άλλοι.

Εάν επιλέξατε το δεύτερο τρίγωνο:


Είστε αυθεντικοί και ευθείς χαρακτήρες. Πιστεύετε ότι η τιμιότητα είναι η καλύτερη τακτική και εφαρμόζετε με συνέπεια αυτή την πεποίθηση. Οι περισσότεροι άνθρωποι σας θεωρούν αξιόπιστα και αξιοπρεπή άτομα. Οι φίλοι σας βασίζονται σε σας για τις ειλικρινείς σας συμβουλές και την αισιοδοξία σας.

Εάν επιλέξατε το τρίτο τρίγωνο:Είστε διανοούμενοι. Είστε λογικοί και μεθοδικοί στον σχεδιασμό και την εκτέλεση των σχεδίων σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι σας θεωρούν σκεπτικούς και πολυμαθείς, αλλά οι επικριτές σας μπορεί να σας παρομοιάζουν με ένα ρομπότ. Έχετε συναισθήματα, αλλά πιστεύετε ειλικρινά ότι οι αποφάσεις παίρνονται καλύτερα με ορθολογική και προσεκτική σκέψη.

Εάν επιλέξατε το τέταρτο τρίγωνο:Είστε εξαιρετικά παθιασμένοι. Αυτό το πάθος μπορεί συχνά να παρουσιαστεί ως έντονη αποφασιστικότητα. Συχνά, μπορεί να γίνετε μανιώδεις προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Έχετε μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και δεν μπορεί κανείς και τίποτα να σας αποσπάσει την προσοχή. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που γίνεστε πολύ ανυπόμονοι μέχρι να φτάσετε στον στόχο σας.

Εάν επιλέξατε το πέμπτο τρίγωνο:


Είστε εξωστρεφείς, πολύ ομιλητικοί σε κάθε περίσταση και μπορείτε να πιάσετε κουβέντα με τον οποιονδήποτε. Όχι μόνο είστε καλοί ομιλητές, αλλά είστε και καλοί ακροατές.
Αναπτύσσετε βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις που διαρκούν μια ζωή. Φροντίζετε τις φιλίες σας και τις εκτιμάτε περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο.

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: Marva @Truelife.gr

Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)