Καρτέλες για τις ημέρες, μήνες, εποχές του χρόνου

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Picture
Φύλλα εργασίας με τις εποχές του χρόνου. Πατήστε εδώ




 
Picture
Φύλλα εργασίας με τους 12 μήνες του χρόνου. Πατήστε εδώ






 
Πατήστε εδώ για να εκτυπώσετε φύλλα εργασίας με τις ημέρες της εβδομάδας




 
Ασπρόμαυρες καρτέλες αναφοράς-οι 12 μήνες του χρόνου. Πατήστε εδώ για να εκτυπώσετε και να ζωγραφίσετε μαζί με τα παιδιά τους 12 μήνες του έτους.

Το τρένο των εποχών-12 μήνες αθλητές. Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε το τρένο των εποχών με τους μήνες στις ρόδες των βαγονιών.

Λίστα αναφοράς με τους 12 μήνες του έτους. Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε έγχρωμες εικονογραφημένες  καρτέλες με τους 12 μήνες του έτους.


Καρτέλες εποχές-μήνεςΕδώ θα βρείτε εξαιρετικές καρτέλες με τους μήνες και τις εποχές του έτους.

Ο κύκλος του χρόνου – κάθε μήνας και μία προσωπογραφία. Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε τον κύκλο του έτους.

Ο κύκλος του χρόνου σε αφίσα (ασπρόμαυρο). Πατήστε εδώ για να εκτυπώσετε και να φτιάξετε μία αφίσα με τις 4 εποχές και τους 12 μήνες του έτους.  Κόβετε τις σελίδες και τις δίνετε στα παιδιά να τις ζωγραφίσουν. Έπειτα κολλάτε σε ένα χαρτόνι στο κέντρο τον κύκλο με τον  χρόνο και μετά ακτινωτά τις 4 σελίδες με τους μήνες.τέλος στον κάθε μήνα κολλάμε αντιπροσωπευτικές εικόνες τις οποίες τις έχουμε χρωματίσει προηγουμένως. Καλή επιτυχία!

 
Ο τροχός των 4 εποχών. Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε έναν έγχρωμο τροχό του καιρού.


 
ΕΠΟΧΕΣ4Πίνακες αναφοράς και εποπτικό υλικό για τις 4 εποχές. Πατήστε εδώ για να εκτυπώσετε και να διακοσμήσετε την τάξης σας με τις 4 εποχές του έτους.

Πηγή: http://emathima.gr
Περισσότερο υλικό για το Νηπιαγωγείο εδώ.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)