Τεστ: Το πρώτο πράγμα που βλέπεις σε αυτή την εικόνα δείχνει και τι άνθρωπος είσαι

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Κοίταξε την παραπάνω φωτογραφία. Όσο καλά και να την κοιτάξεις, αυτό που μετρά είναι τι βλέπεις με την πρώτη ματιά. Γιατί αυτή η πρώτη ματιά και το πρώτο συμπέρασμα λέει τι άνθρωπος είσαι. Στο παρακάτω φωτογραφικό στόρι θα καταλάβεις τι εννοούμε, όπως επίσης θα καταλάβεις ποιος είναι ο χαρακτήρας σου.

Δες παρακάτω την ανάλυση...


Ανάλυση:

Εάν είδατε πρώτα τις κολώνες, έχετε αγνή καρδιά! Είστε αθώοι, ειλικρινείς, ζεστοί, αγνοί και όμορφοι άνθρωποι. Τα μάτια σας εστιάζουν στα καλά πράγματα του κόσμου και όχι στο κακό. Πάντα προσπαθείτε να κάνετε ό, τι καλύτερο για τους ανθρώπους γύρω σας και είστε ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ο κόσμος γίνεται πιο πλούσιος με ανθρώπους σαν εσάς.

Εάν είδατε πρώτα τις γυναίκες, έχετε αρκετά αγνή καρδιά! Εντάξει, η ζωή είναι πολύ πιο διασκεδαστική όταν αντιμετωπίζετε την πραγματικότητα με τον δικό σας τρόπο. Υποτίθεται ότι βλέπουμε αυτό που θέλουμε να δούμε! Ξέρετε πολύ καλά πώς να απολαμβάνετε τη ζωή! Οι επιθυμίες και οι στόχοι που θέτετε, παγιδεύουν το μυαλό και την προσοχή σας. Η καριέρα, η εκπαίδευση και η κοινωνική ζωή είναι τα πράγματα στα οποία βασίζεστε.

Εάν είδατε πρώτα τη σκακιέρα, έχετε καλή καρδιά! Έχετε μια καλή καρδιά, αλλά είναι αδύναμη. Έχετε μια καλή αίσθηση της δικαιοσύνης, αλλά όταν τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα, πρέπει να αποχωρήσετε και να αφήσετε τον πραγματικό ήρωα να κάνει τη δουλειά. Πολλές φορές δε νοιάζεστε για μικροπράγματα, αν και, όταν παρουσιαστούν στον δρόμο σας, τα χειρίζεστε με μια πιο άμεση και σταθερή προσέγγιση. Θα διακινδυνεύατε τη ζωή σας για να σώσετε τους αγαπημένους σας και είστε πάντα εκεί όταν κάποιος χρειάζεται βοήθεια. Είστε απίθανοι!Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)