Τι είδες πρώτο στις εικόνες; 6 τεστ προσωπικότητας που φανερώνουν τον χαρακτήρα σας

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0





Κάνε αυτά τα τεστ προσωπικότητας και μάθε τι αποκαλύπτουν οι εικόνες για εσένα. Αυτό που βλέπεις πρώτο, θα φέρει στην επιφάνεια κομμάτια της ζωής σου και του χαρακτήρα σου, που πιθανώς ούτε εσύ να έχεις συνειδητοποιήσει…
Τι είδες πρώτο στην εικόνα;



α. ένα αγόρι
Αν είσαι άντρας και αρχικά εστίασες στο αγόρι της εικόνας, θέτεις ως βασική προτεραιότητα την παρέα με τους φίλους σου ή έχεις άγχος, εξαιτίας κάποιου ανώτερου. Είναι πιθανό να είσαι κλειστός χαρακτήρας, που δεν εκδηλώνεται εύκολα και σου είναι δύσκολο να ξεπεράσεις τα γεγονότα που σε στενοχωρούν.
Αν είσαι γυναίκα και είδες πρώτα τον άντρα στην εικόνα σημαίνει ότι χρειάζεσαι έναν σύντροφο, με τον οποίο να νιώθεις πραγματική οικειότητα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, αποδεικνύει τη στενή επαφή που έχεις με το σύντροφό σου. Επενδύεις στις σχέσεις σου με θετικό τρόπο και προβλέπονται ρομαντικές εξελίξεις στο άμεσο μέλλον.
β. το κορίτσι
Αν είσαι άντρας και είδες πρώτα την κοπέλα της εικόνας, σε απασχολεί ιδιαίτερα η σχέση σου με το αντίθετο φύλο. Πιθανότατα υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και προσπαθείς να πάρεις την επιβεβαίωση που χρειάζεσαι από αυτό. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει άλλο πρόσωπο, πρέπει να βελτιώσεις λίγο την αυτοπεποίθησή σου, προκειμένου να βελτιωθούν οι ερωτικές σου σχέσεις.
Αν είσαι γυναίκα και είδες πρώτα το κορίτσι, ετοιμάσου για αλλαγές. Συναρπαστικές αλλαγές… Κοιτάς το μέλλον με αισιοδοξία και οι ελπίδες σου σύντομα θα πραγματοποιηθούν, καθώς η θετική σου αύρα επιδρά ευεργετικά στους γύρω σου. Επίσης, σημαίνει ότι είσαι χαρούμενη με αυτό που είσαι, νιώθεις την ανάγκη για ελευθερία και έχεις καλλιεργήσει υψηλή αυτοεκτίμηση.
Τι είδες πρώτο στην εικόνα;



α. ένα αυτοκίνητο
Αν είδες πρώτα το αυτοκίνητο, η ανεξαρτησία είναι βασικό στοιχείο της προσωπικότητάς σου. Σου αρέσει να θέτεις τους δικούς σου κανόνες και προσπαθείς να ακολουθείς τα δικά σου όνειρα, χωρίς να συμβιβάζεσαι με αυτά που υπαγορεύουν οι γύρω σου. Επίσης, το αυτοκίνητο υποδηλώνει αναλυτική ικανότητα. Όμως θέλει προσοχή, γιατί υπάρχει τάση για μονόπλευρη θεώρηση των πραγμάτων, με αποτέλεσμα να χάνεις πολλές φορές τη σφαιρική εικόνα του θέματος.
β. έναν άντρα με κιάλια
Βλέπεις τα πράγματα σφαιρικά και δεν αναλώνεσαι σε λεπτομέρειες. Απορροφάς με μια γρήγορη ματιά τις πληροφορίες, χωρίς να σκέφτεσαι ενδελεχώς το κάθε θέμα. Όπως ο άντρας με τα κιάλια καταλαμβάνει όλη την εικόνα, έτσι κι εσύ παρατηρείς από γενική σκοπιά, όμως αυτό δεν είναι πάντοτε η κατάλληλη προσέγγιση.
Τι είδες πρώτο στην εικόνα;



α. έναν κροκόδειλο
Αν δεις αρχικά τον κροκόδειλο, πράγμα πολύ πιθανό, είσαι άτομο πρακτικό και δεν σου αρέσει να παίρνεις ρίσκο. Ζεις μια προσεκτική ζωή και επικεντρώνεσαι περισσότερο στις αρνητικές πτυχές και όχι στις θετικές. Πρέπει λίγο να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την καθημερινότητά σου περισσότερο.
β. μια βάρκα
Εάν παρατήρησες πρώτα το σκάφος, αυτό σημαίνει ότι έχεις την τάση να εστιάζεις στη λεπτομέρεια και μπορείς να παρατηρήσεις οτιδήποτε. Έχεις επίσης μια δημιουργική πλευρά και έναν μοναδικό τρόπο να βρίσκεις λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα ή κατάσταση.
Τι είδες πρώτο στην εικόνα;



α. έναν ηλικιωμένο άντρα
Εάν είδες πρώτα τον γέρο, αυτό σημαίνει ότι είσαι ένα πολύ ευαίσθητο άτομο. Και δεδομένου ότι για να δεις τον ηλικιωμένο άντρα πρώτα πρέπει να κοιτάξεις την εικόνα από τα δεξιά, φαίνεται ότι χρησιμοποιείς τη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου σου, που είναι η πιο δημιουργική και υποδηλώνει έναν καλλιτεχνικό χαρακτήρα.
β. μια γυναίκα
Εάν έχεις δει την γυναίκα πρώτα, τότε χρησιμοποιείς κυρίως την αριστερή πλευρά του εγκεφάλου σου, η οποία είναι λογική και αναλυτική. Έχεις την τάση να σκέφτεσαι τα πάντα δύο φορές και να αναλύεις την κατάσταση πολύ προσεκτικά προτού καταλήξεις σε συμπεράσματα και λάβεις μια απόφαση. Είσαι επίσης αισιόδοξος, πιστός και θεραπευτής. Οι άνθρωποι σε εμπιστεύονται και απευθύνονται σε σένα για συμβουλές. Απλά πρέπει να ελέγξεις την πλευρά της τελειομανίας, που διαθέτεις, και τότε όλα θα είναι καλά.
Τι είδες πρώτο στην εικόνα;



α. κολώνες
Αν είδες με την πρώτη ματιά τις κολώνες στην εικόνα, σημαίνει ότι είσαι άνθρωπος που νιώθει ασφάλεια στη ρουτίνα του και αυτό μπορεί να είναι και ο λόγος που δεν μπορείς να επιτύχεις ό,τι θέλεις στη ζωή. Θα πρέπει να βγεις από το ασφαλές «κλουβί» σου και να δεις τον κόσμο διαφορετικά, για να αποκτήσεις εναλλακτικές προοπτικές. Οι στήλες δείχνουν επίσης ότι είσαι ένα ονειρικό και ρομαντικό άτομο.
β. άντρες ανάμεσα στις κολώνες
Εάν είδες πρώτα τις σιλουέτες των ανδρών, αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις περιορισμούς. Σου αρέσει να ζεις τη ζωή σου αβίαστα και να συλλέγεις νέες εμπειρίες. Είναι εύκολο για σένα να κάνεις νέους φίλους και να συνδεθείς με τους ανθρώπους. Επίσης, είσαι ευαίσθητη και ευγενική προσωπικότητα και σου αρέσει να βοηθάς όσους έχουν ανάγκη.
Τι είδες πρώτο στην εικόνα;



α. τα πρόσωπα
Αν είδες πρώτα τα πρόσωπα, αυτό σημαίνει ότι είσαι εξωστρεφής άνθρωπος. Επηρεάζεσαι βαθιά από τις εξωτερικές ενέργειες και γι ‘αυτό είναι απαραίτητο για σένα να συναναστρέφεσαι μόνο με θετικούς και υποστηρικτικούς ανθρώπους. Δε θέλεις να περιβάλλεται από αρνητικούς χαρακτήρες, επειδή νιώθεις ότι απορροφούν όλη σου τη θετική ενέργεια.
β. το κηροπήγιο
Το κηροπήγιο υποδηλώνει ότι είσαι εσωστρεφής και προτιμάς την άνεση του σπιτιού σου περισσότερο από οτιδήποτε στον κόσμο. Βρίσκεις κίνητρο και συγκέντρωση πίσω από κλειστές πόρτες και απολαμβάνεις να περνάς μοναχικό χρόνο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)