Κουίζ: Ποιο χριστουγεννιάτικο τραγούδι είσαι ανάλογα με το ζώδιό σου

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0




Κάθε ζώδιο έχει τα χαρακτηριστικά του, τα δυνατά του σημεία, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Από δω και στο εξής, θα έχει και το τραγούδι των Χριστουγέννων που το αντιπροσωπεύει!  Enjoy...

Κριός

Οι κριοί είναι αυθόρμητοι και δυναμικοί, ειλικρινής και ενθουσιώδης! Μπορεί να συνδυάζουν ηγετικές ικανότητες με παιδαριώδεις συμπεριφορές, να είναι παρορμητικοί και να θυμίζουν αιώνιους έφηβους, αλλά ό,τι κι αν κάνουν στο τέλος τους θαυμάζεις και δεν τους κρατάς κακία! Δεν θα μπορούσαν να είναι άλλο τραγούδι από το «Χριστούγεννα Ξανά» της Έλενας Παπαρίζου.
Ταύρος
Η υπομονή, η αξιοπιστία και η σταθερότητα είναι τρία από τα βασικά χαρακτηριστικά του Ταύρου! Θα τον διακρίνεις από τους ήρεμους, χαλαρούς του τόνους, από τον αργό βηματισμό του, αλλά και από την ανεξάντλητη επιμονή και το πείσμα του να μην το βάζει ποτέ κάτω. Ένας Ταύρος, λατρεύει τις τέχνες, το καλό φαγητό, τις απολαύσεις και τις ανέσεις, ενώ έχει ποιότητα και εξαιρετικό γούστο! To «Holly Jolly Christmas» από τον Michael Bublé του ανήκει!
Δίδυμοι
Ο Δίδυμος είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, αγαπάει τις γνώσεις και τις προσωπικές εμπειρίες ενώ απεχθάνεται την μοναξιά! Είναι επικοινωνιακός και κοινωνικός, απεχθάνεται τη μοναξιά και επιδιώκει να περιβάλλεται από κόσμο. Μπορεί να είναι παρορμητικός και κυκλοθυμικός, αλλά όλοι παραδέχονται πως ξέρει να συζητά και είναι εξαιρετικά ευχάριστος! Εάν τραγούδι, θα ήταν σίγουρα το «Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα» της Άντζυ Σαμίου.
Καρκίνος
Τα καρκινάκια διακρίνονται από τα εκφραστικά μάτια αλλά και την ιδιαίτερη αισθαντικότητα τους! Η ευαισθησία, ο μαχητικός χαρακτήρας αλλά και η γκρίνια είναι από τα χαρακτηριστικά στοιχεία του Καρκίνου – μέχρι να χάσουν κάτι πολύ σημαντικό και να εκτιμήσουν όλα τα υπόλοιπα! Το «All I Want for Christmas is My Two Front Teeth» είναι δικό τους…
Λέοντας
Το ζώδιο του Λέοντα έχει μία λαμπερή και άκρως δυναμική προσωπικότητα! Είναι γεννημένος ηγέτης και χωρίς να το προσπαθήσει και πολύ, καταφέρνει να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω του, κερδίζοντας πάντα είτε μεγάλες συμπάθειες είτε μεγάλες αντιπάθειες. Πάντα, όμως, φροντίζει και για την χαρά των ανθρώπων που έχει δίπλα του! Ποιο τραγούδι θα του ταίριαζε καλύτερα από το «Jingle Bells» και μάλιστα από τα Minions;
Παρθένος
Όταν ερωτεύεται ο Παρθένος γίνεται στην κυριολεξία «χαλί να τον πατήσεις». Ακόμα κι αν έχει να κάνει με δύσκολο στόχο, δεν τον ενοχλεί, ούτε θίγεται ο εγωισμός του με την αρχική απόρριψη και συνεχίζει να πολιορκεί, με διακριτικό όμως και σοβαρό τρόπο. Αφού, λοιπόν, ξέρει πολύ καλά τι θέλει, του χαρίζουμε το «All I want for Christmas is you» της Mariah Carey.
Ζυγός
Ο Ζυγός είναι ένα γλυκύτατο, ευγενέστατο άτομο που σε κερδίζει απευθείας με το ζεστό του χαμόγελο. Είναι ευχάριστος και ισορροπημένος με μία καλή κουβέντα να πει πάντα, χωρίς όμως να είναι απαραίτητα ειλικρινής. Ζει για τον έρωτα, ψάχνει πάντα την τέλεια σχέση και αγαπάει τις τέχνες, την ομορφιά και είναι καλλιτεχνική φύση. Εάν ήταν χριστουγεννιάτικο τραγούδι, θα ήταν το «Last Christmas» των Wham.
Σκορπιός
Ο Σκορπιός έχει μία εσωτερική δύναμη που τον κάνει αξιοπρόσεκτο, αποπνέει μυστήριο και είναι πολύ έξυπνος. Αγαπάει βαθιά και όταν κάτι του λείπει, γκρινιάζει! Συνεπώς, το «Χριστούγεννα» της Δέσποινας Βανδή είναι δικό του και όχι άδικα!
Τοξότης
Περιπετειώδες, ανήσυχο και ανεξάρτητο πλάσμα ο Τοξότης πορεύεται στη ζωή, ακόμα και στις δυσκολίες της, με γνώμονα την αισιοδοξία. Έχει τόση ενέργεια που την διοχετεύει και στο να βοηθάει τους άλλους. Δύσκολα χαλάει η διάθεση του, ενώ γοητεύεται από το διαφορετικό, γι’ αυτό δεν παραμένει σταθερός για πολύ στις σχέσεις του. Του αφιερώνουμε, λοιπόν, το «Christmas is all Around» από τον Billy Mack.
Αιγόκερως
Με κυβερνήτη τον Κρόνο, ο Αιγόκερως όλη του τη ζωή εργάζεται ευλαβικά και ακούραστα, για να φτάσει την κορυφή, σε όλους τους τομείς. Δεν εκφράζει εύκολα συναισθήματα αλλά έτσι κι αλλιώς τα αναπτύσσει κι αυτά, αφού πρώτα εγκριθούν από το μυαλό του. Αντιθέτως, όσον αφορά την οικογένεια, έχει τα βαθύτερα και αληθινότερα συναισθήματα από κάθε άλλο ζώδιο. Εάν ήταν τραγούδι θα ήταν το «Τα Χριστούγεννα με σένα» του Θάνου Καλλίρη.
Υδροχόος
Αντισυμβατική, αντικομφορμιστική και επαναστατική είναι η προσωπικότητα του Υδροχόου. Δεν του αρέσουν οι παραδόσεις, τα όρια και τα δεσμά, ούτε για τον ίδιο, ούτε για τους άλλους κι ένα πράγμα είναι σίγουρο: οι ιδέες και οι σκέψεις του Υδροχόου, θα είναι πραγματικότητα στον κόσμο μετά από 100 χρόνια. Εάν ήταν τραγούδι, λοιπόν, θα ήταν το «Oscar Hates Christmas» από το Sesame Street.
Ιχθύς
Πρόκειται για ένα ευαίσθητο, ονειροπόλο και πολύ συναισθηματικό πλάσμα. Ο Ιχθύς δεν λειτουργεί με τη λογική, οδηγείται καθαρά από το συναίσθημα, θέλει να εμβαθύνει τα πράγματα και δεν μένει ποτέ στην επιφάνεια των πραγμάτων. Είναι το μοναδικό ζώδιο που μπορεί μέσα σε μια στιγμή να ξεφεύγει από την σκληρή καθημερινότητα και να μεταφέρεται στο δικό του φανταστικό ιδανικό κόσμο… Ποιο τραγούδι θα του ταίριαζε καλύτερα από το «Oh Holy Night» του Nat King Cole.



Περισσότερα κουίζ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)