Ένα πτώμα, τρεις ύποπτοι για φόνο: Θα βρεις τον πονηρό δολοφόνο από μία φράση που του ξέφυγε;

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
1






Η Τζένιφερ ήταν μία από τις μεγαλύτερες ροκ σταρ της χώρας της. Όλοι γνώριζαν τον εθισμό που είχε στο ποτό και τα ναρκωτικά.
Την ημέρα που έκλεινε τα 26 της χρόνια βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι του ξενοδοχείου που διέμενε, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη της συναυλία, η οποία είχε ξεπουλήσει.
H Τζένιφερ ήταν πυροβολημένη, στο πάτωμα βρισκόταν ένα άδειο μπουκάλι ουίσκι ενώ στο χέρι της βρισκόταν το σημείωμα αυτοκτονίας της, χωρίς όμως να βρουν το όπλο της αυτοκτονίας.
Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο δωμάτιο είδαν την παρακάτω εικόνα της νεκρής Τζένιφερ.
Ένα πτώμα, τρεις ύποπτοι για φόνο: Θα βρεις τον πονηρό δολοφόνο από μία φράση που του ξέφυγε;
Η αστυνομία κάλεσε στο τμήμα τους τρεις βασικούς υπόπτους για να πάρει κατάθεση λέγοντας τους ότι η Τζένιφερ βρέθηκε πυροβολημένη με ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο χέρι.
Το αγόρι της, ο Τζον, δήλωσε ότι έλειπε δυο μήνες στον Καναδά και ήταν η πρώτη ημέρα που γύριζε για να της κάνει έκπληξη, με λουλούδια, για τα γενέθλιά της. Πίστευε ότι δεν ήταν αυτοκτονία και το μόνο που ήξερε ήταν ότι η Τζένιφερ δεν τα πήγαινε καλά με την Παμ.
Η μάνατζέρ της η Έλεν δήλωσε και αυτή ότι δεν πίστευε πως είναι αυτοκτονία μόνο που υποστήριξε πως αυτός που τη σκότωσε πρέπει να ήταν ο Τζον. Ζήλευε πολύ τους θαυμαστές της και σίγουρα αυτός την πυροβόλησε και πήρε το όπλο.
Η Παμ, έκανε φωνητικά στην Τζένιφερ και στην αστυνομία παραδέχτηκε ότι είχε πολλούς καβγάδες με την ροκ σταρ. Πίστευε πως την πλήρωνε πολύ λίγα λεφτά όμως ποτέ της δε θα την σκότωνε γι’ αυτό. Η Παμ ήταν η μόνη που στήριξε το σενάριο της αυτοκτονίας καθώς θυμήθηκε ότι η Τζένιφερ το είχε αναφέρει σε στίχους των τραγουδιών της.
Η αστυνομία άκουσε τις καταθέσεις και συνέλαβε έναν από τους τρεις υπόπτους.
Μπορεί να σκεφτείς σαν ντετέκτιβ εξετάζοντας όλα τα στοιχεία για να βρεις ποιος σκότωσε τη ροκ σταρ; Ή μήπως ήταν πράγματι αυτοκτονία; Λύσε το μυστήριο του θανάτου της τραγουδίστριας πριν διαβάσεις τη λύση του που ακολουθεί.
Δες τη λύση πιο κάτω!
Λύση:
Δολοφόνος είναι η Έλεν. Στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι ο Τζον πυροβόλησε την Τζένιφερ και εξαφάνισε το όπλο. Η Έλεν ήξερε ότι έλειπε το φονικό όπλο από το δωμάτιο της Τζένιφερ χωρίς να το έχει αναφέρει η αστυνομία.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου