Σου δίνουμε τις φωτογραφίες των 3 υπόπτων, μπορείς βρεις από μια λεπτομέρεια ποιος σκότωσε το θύμα;

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0





Μία νεαρή ζωγράφος, η Άννα, πήρε το πρώτο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό όμως το βράδυ που έμαθε τα νέα δολοφονήθηκε μέσα στο ίδιο της το διαμέρισμα.
Η αστυνομία έφτασε στον τόπο του εγκλήματος και έλεγξε για στοιχεία. Κανένας δεν είχε ραντεβού με τη ζωγράφο και στις τελευταίες κλήσεις που είχε κάνει είδαν πως είχε τηλεφωνήσει σε 3 γυναίκες. Η αστυνομία τις βρήκε και τις ανέκρινε. Ήταν και οι τρεις ζωγράφοι, υποψήφιες για το βραβείο που κέρδισε η Άννα.
H Λόρις μίλησε στην αστυνομία στον κήπο του σπιτιού της, που ήταν απέναντι από αυτό της ζωγράφου. Δήλωσε στην αστυνομία ότι δεν είδε κάποιον να μπαίνει στην πολυκατοικία της ζωγράφου αλλά αργά το βράδυ είδε μία σκιά γυναίκας με ένα τεράστιο καπέλο. Η ίδια αρνήθηκε ότι σκότωσε τη ζωγράφο.
Η Άιρις ερχόταν από το αεροδρόμιο με τη βαλίτσα της όταν τη συνάντησε η αστυνομία. Έβαλε τον αστυνόμο στο σπίτι, του είπε ότι μένει μόνη και γύριζε από τριήμερο στο χωριό της. Αρνήθηκε ότι γνωρίζει κάτι για τον φόνο. Μόνο ότι η Λόρις ζήλευε τη ζωγράφο και ήθελε πολύ να κερδίσει αυτή το βραβείο.
Η Μπέλα όταν συνάντησε την αστυνομία στο λοφτ της φαινόταν πολύ στεναχωρημένη. Παραδέχτηκε ότι έμαθε από την Άννα για το βραβείο αλλά χάρηκε πολύ γιατί η Άννα ήταν φίλη της. Είχαν κανονίσει να βγουν για φαγητό την επόμενη ημέρα αλλά η Άννα δεν ήρθε ποτέ. Δεν έκανε σχόλιο όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει πως κάποια από τις άλλες ζωγράφους σκότωσαν την Άννα.
Ποια είναι η δολοφόνος της Άννας; Ποια τη ζήλεψε τόσο πολύ για το βραβείο που την σκότωσε, την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της;
Μόνο ντετέκτιβ: Σου δίνουμε τις φωτογραφίες των 3 υπόπτων, μπορείς βρεις από μια λεπτομέρεια ποιος σκότωσε το θύμα;
Απάντηση:
Η Άιρις είναι η δολοφόνος. Όταν συνάντησε την αστυνομία είπε ότι μόλις επέστρεφε στο σπίτι από τριήμερο. Δήλωσε μάλιστα ότι ζει μόνη. Παρόλα αυτά στην φωτογραφία της ανάκρισης φαίνεται ότι το τζάκι πίσω της είναι αναμμένο. Η Άιρις είπε ψέματα ότι έλειπε και μόλις γύρισε γιατί μέσα στη νύχτα σκότωσε την Άννα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)