ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

12/3/20

Κλείνουν γυμναστήρια, κινηματογράφοι, θέατρα και κέντρα διασκέδασης για 15 μέρες!Το κλείσιμο θα ισχύσει για 15 ημέρες και έρχεται σε συνέχεια του «συναγερμού» ετοιμότητας που έχει κηρύξει η χώρα εξαιτίας του κορονοϊού.

Το «κλείσιμο» γυμναστηρίων, κινηματογράφων, θεάτρων και κέντρων διασκέδασης ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο ειδικός λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας.

Το κλείσιμο θα ισχύσει για 15 ημέρες και έρχεται σε συνέχεια του «συναγερμού» ετοιμότητας που έχει κηρύξει η χώρα, λόγω κορονοϊού.

117 τα κρούσματα
Στο μεταξύ, ο καθηγητής Παθολογίας Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Σωτήρης Τσιόδρας ενημέρωσε πως τα συνολικά κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα ανέρχονται πλέον σε 117, εκ των οποίων 10 είναι «ορφανά», ήτοι δεν ανήκουν στο οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον των κρουσμάτων που γνωρίζαμε εξαρχής.

Ακύρωση των παρελάσεων
Την ακύρωση όλων των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου αποφάσισαν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποίησαν, την Τετάρτη, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τους περιφερειάρχες. 

Κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδότοποι με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών
Κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδότοποι σε ολόκληρη τη χώρα, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για τον περιορισμό εξάπλωσης του κοροναϊού.

Κλείνουν τα κατηχητικά
Κλειστά θα παραμείνουν με απόφαση της Ιεράς Συνόδου τα κατηχητικά, έπειτα από εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Η Ιερά Σύνοδος έχει αναστέλλει τις εκπαιδευτικές και επιμορφωτικές δραστηριότητες από την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 έως την Δευτέρα 27 Απριλίου 2020.

Αναμένεται η αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων
Εντός της Πέμπτης αναμένεται και η έκδοση της προβλεπόμενης κοινής υπουργικής απόφασης για προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των δικαστηρίων της χώρας, εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού.

Περισσότερες ειδήσεις εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Πατήστε κλικ στην εικόνα και ενημερωθείτε για τα ιδιαίτερα μαθήματα που προσφέρονται διά ζώσης ή εξ αποστάσεως από τον δημιουργό της Ηλεκτρονικής Διδασκαλίας

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
Πατήστε κλικ στην εικόνα και βρείτε πλούσιο δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό για να μάθετε Αγγλικά από τον υπολογιστή σας

ΔΩΡΕΑΝ E-BOOKS

ΔΩΡΕΑΝ E-BOOKS
Πατήστε κλικ στην εικόνα και βρείτε δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία του Αποστόλη Ζυμβραγάκη

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 100+ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 100+ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Πλήρης οδηγός ενιαίας εξέτασης Γλώσσας και Λογοτεχνίας!

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

 
Copyright © 2022 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger