Κουίζ: Διάλεξε ένα ζώο και μάθε την κρυφή σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητάς σου

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0




Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για την κρυφή σκοτεινή σας πλευρά; Ίσως δεν έχετε πάντα την καλύτερη ιδέα για το πώς είναι πραγματικά, αλλά συχνά κρύβεται μέσα στο υποσυνείδητό σας.Αυτό το γρήγορο κουίζ με εικόνες μπορεί να ξεκλειδώσει τα μυστικά του υποσυνείδητου και να σας αποκαλύψει αυτά που πρέπει να γνωρίζετε για τη σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητάς σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα από τα ζώα που σας αρέσει περισσότερο. 

Μόλις το επιλέξετε, μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη σκοτεινή σας πλευρά. Τι θα αποκαλύψει το ζώο που θα διαλέξετε για εσάς;

# 1 Γύπας

Οι γύπες είναι οι απόλυτοι ευκαιριακοί εγκληματίες. Περιμένουν μέχρι να βρουν μια αδύναμη λεία και όταν η στιγμή είναι σωστή, χτυπάνε. Ο γύπας είναι υπομονετικός και ποτέ δεν τίθεται σε κίνδυνο. Πρόκειται προφανώς για επικίνδυνα αρπακτικά ζώα, αλλά και πολυμήχανα στον τρόπο με τον οποίο κυνηγούν.

Εάν ο γύπας είναι το ζώο που επιλέξατε, τότε πιθανότατα δεν είστε το είδος του ατόμου που λειτουργεί εν βρασμώ ψυχής, αλλά αντίθετα μπορείτε να είστε ήσυχα εκδικητικοί. Περιμένετε την τέλεια στιγμή για να δράσετε και το κάνετε μόνο όταν πρέπει.

# 2 Μαύρη Γάτα

Είστε τόσο απόμακροι όσο η ίδια η μαύρη γάτα. Έχετε την τάση να είστε μοναχικοί και κλείνεστε πολύ στον εαυτό σας. Η καλύτερη δύναμή σας είναι η προσοχή σας στη λεπτομέρεια με μαθηματική ακρίβεια.

Ακριβώς όπως μια γάτα παραμονεύει ήρεμα ένα θήραμα πριν επιτεθεί και το σκοτώσει, έτσι κι εσείς περιμένετε υπομονετικά να έρθει η σωστή στιγμή για να κάνετε το τελικό σας χτύπημα. Έχετε μια εκπληκτική ικανότητα να οργανώνετε και να εκτελείτε τα σχέδιά σας, ανεξάρτητα από το τι αυτά συμπεριλαμβάνουν.

# 3 Μαύρη Χήρα
Είστε οι απόλυτοι χειραγωγοί. Μπορείτε να πλέξετε έναν ιστό απάτης και να δελεάσετε τον ανυποψίαστο εχθρό σας στην παγίδα σας. Ακριβώς όπως η Μαύρη Χήρα, αφήνετε τη λεία σας να φτάσει σε εσάς. Αντί να κάνετε πολλή δουλειά για να επηρεάσετε τους γύρω σας έτσι απλά, στήνετε περίπλοκες παγίδες για να πέσουν τα ανυποψίαστα θύματά σας μέσα.

Οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι κάνουν ακριβώς αυτό που εσείς θέλετε να κάνουν, μέχρι να είναι πολύ αργά. Δεν είστε ο τύπος του ατόμου που χρειάζεται ποτέ να χρησιμοποιήσει εκφοβισμό – αντ ‘αυτού χρησιμοποιείτε το πονηρό μυαλό σας.

# 4 Μαύρη Λεοπάρδαλη

Δεν υπάρχει κανένα ζώο στη λίστα που να έχει περισσότερη ωμή δύναμη ή να εμπνέει μεγαλύτερο παραλυτικό φόβο, από τη μαύρη λεοπάρδαλη. Έχετε ένα στοιχείο μυστηρίου που προσελκύει τους ανθρώπους.

Είναι γνωστό ότι είστε άγριοι και ισχυροί άνθρωποι και ενώ μπορεί να φοβίζετε εκείνους που δεν σας γνωρίζουν, έχετε μια ευγενική και βαθιά πλευρά στην προσωπικότητά σας. Μπορεί κάποιοι να περιμένουν σιωπηλά την επόμενή σας κίνηση, αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει πραγματικά πώς υπολογίζετε τις κινήσεις σας.

# 5 Κοράκι

Είστε έξυπνοι και διαισθητικοί – καταλαβαίνετε τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων και ξέρετε ακριβώς τι χρειάζεται να τους πείτε.

Είστε πολύ επιφυλακτικοί με τους γύρω σας, και τους αφήνετε να γνωρίζουν μόνο αυτό που θέλετε εσείς να γνωρίζουν. Έχετε μια βαθιά προσωπική και ιδιωτική πλευρά, αλλά μην αφήνετε κανέναν να ξεγελαστεί ότι είστε έτοιμοι να δράσετε εάν δεν σας προκαλέσουν. Μπορεί το κοράκι να μην χτυπά ποτέ πρώτο, αλλά είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

# 6 Νυχτερίδα


Έχετε μια περίπλοκη προσωπικότητα και ζείτε τη ζωή σας ακριβώς όπως εσείς θέλετε. Βλέπετε τον κόσμο διαφορετικά από τους άλλους ανθρώπους.

Η άποψή σας για τον κόσμο, σας κάνει να έχετε μερικές φορές μια ζοφερή προοπτική για τον τρόπο που λειτουργεί η κοινωνία, και μερικές φορές επιθυμείτε οι άνθρωποι να ήταν απλώς αληθινοί με τον εαυτό τους. Είστε μοναδικές προσωπικότητες και καταλαβαίνετε πόσο διαφορετικοί είστε από τον υπόλοιπο κόσμο.

# 7 Λύκος

Ο λύκος είναι το άλφα αρσενικό του δάσους και εσείς δεν είστε διαφορετικοί. Είστε δυνατοί και γνωρίζετε ακριβώς πότε πρέπει να δράσετε, αλλά τείνετε να ζείτε μοναχικά, βγαίνοντας μπροστά μόνο για να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που κρίνετε απαραίτητα.

Ξέρετε τη δύναμή σας και καταλαβαίνετε ότι οι πράξεις σας φέρουν βαρύτατες συνέπειες. Παρόλο που έχετε τη δυνατότητα να εφορμήσετε τυχαία, είστε πολύ ακριβείς στην επιλογή των μαχών σας. Οι πράξεις σας είναι γρήγορες και η αφοσίωσή σας άθραυστη.

Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)