ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

20/9/21

Το πιο πρακτικό βοήθημα για μαθητές Λυκείου!

Το βοήθημα των Νέων Ελληνικών που προσεγγίζει όλη την ύλη των Πανελλαδικών Εξετάσεων με τον πιο πρακτικό και εύληπτο τρόπο για τους μαθητές! Κατάλληλο και για τις τρεις τάξεις του Λυκείου!

"Όλη η ύλη των Νέων Ελληνικών Γ' Λύκειου μέσα από 100+ ερωτήσεις και απαντήσεις", Αποστόλης Ζυμβραγάκης, εκδόσεις 24γράμματα, ISBN: 978-618-201-134-8.
Στο βιβλίο που κυκλοφορεί παρουσιάζεται με έναν ευρηματικό τρόπο όλη η ύλη των Νέων Ελληνικών Λυκείου (συνεξέταση γλώσσας και λογοτεχνίας) μέσα από 100+ ερωτήσεις και απαντήσεις.
Πρόκειται για έναν πλήρη οδηγό, στον οποίο θα βρείτε με σαφή και εύστοχο τρόπο απαντήσεις και οδηγίες για όλα τα πιθανά θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων στο μάθημα των Νέων Ελληνικών, πρακτικές οδηγίες για πετυχημένη περίληψη, πρακτικές οδηγίες για πετυχημένο ερμηνευτικό σχόλιο λογοτεχνίας, την απαραίτητη θεωρία της Λογοτεχνίας, πρακτικές οδηγίες για πετυχημένη παραγωγή λόγου σε κάθε επικοινωνιακή περίσταση, καθώς και όλα τα νέα κριτήρια αξιολόγησης του ΙΕΠ με τις απαντήσεις τους.
Είναι σίγουρο πως αυτός ο πρακτικός οδηγός Νέων Ελληνικών θα γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο για εκπαιδευτικούς και μαθητές Λυκείου. Εξάλλου, αυτό το επιβεβαιώνει το γεγονός ότι όλα τα θέματα των Πανελλαδικών 2021 προϋπήρχαν στο υπάρχον βοήθημα και βοήθησαν τους μαθητές να διαπρέψουν στο μάθημα των Νέων Ελληνικών!
Αναλυτικότερα, στη σελίδα 9 ξεκινούν οι οδηγίες για τη σύνταξη πετυχημένης περίληψης (θέμα Α), στη σελίδα 13 υπάρχουν επισημάνσεις για το ερώτημα σωστό-λάθος (θέμα Β1), στη σελίδα 17 υπάρχει το ερώτημα με τη σύνταξη τίτλων (θέμα Β2α), στη σελίδα 39 υπάρχει το ερώτημα για την εύρεση και την προθετικότητα των τρόπων και των μέσων πειθούς (θέμα Β2β), στη σελίδα 49 υπάρχει το ερώτημα για τις γλωσσικές επιλογές με τις οποίες ένας συγγραφέας ευαισθητοποιεί τον δέκτη (θέμα Β3) και στη σελίδα 82 υπάρχουν οδηγίες για εστιασμένο ερώτημα στο λογοτεχνικό κείμενο (θέμα Γ). Μάλιστα, στη σελίδα 87 αναλύεται το επικοινωνιακό πλαίσιο του άρθρου απάντησης, το οποίο τέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία των πανελλαδικών εξετάσεων (θέμα Δ)!
Μπορείτε να ζητήσετε το βοήθημα στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας ή να το παραγγείλετε με έκπτωση 10% στην "Πολιτεία": https://www.politeianet.gr/.../9786182011348-zumbragakis...

Δημοσίευση σχολίου

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

 
Copyright © 2021 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger