ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

11/1/22

Καθηγητής της ΑΣΟΕΕ, κατηγορούμενος για παιδεραστία και τοκογλυφία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο Πανεπιστήμιο

Κατηγορούμενος για τοκογλυφία και παιδεραστία φέρεται να είναι ο καθηγητής που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην ΑΣΟΕΕ το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία συνδέει την επίθεση με μια εκκρεμή δικαστική έρευνα. Πρόκειται για υπόθεση που ξεκίνησε ως οικονομικό έγκλημα, ενώ στη συνέχεια εξελίχθηκε και σε έρευνα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Μάλιστα, και ο ίδιος ο καθηγητής είχε συνδέσει αρχικά την επίθεση με τρεις καθηγητές που ήταν μάρτυρες κατηγορίας, σε αυτή την υπόθεση, κάνοντας λόγο για «κατευθυνόμενη επίθεση» εναντίον του.

Προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση που δέχθηκε καθηγητής διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινων πράξεων όπως αυτή της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης δημόσιας υπηρεσίας και της παράνομης βίας.

Οι κατηγορίες σε βάρος του


Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr, ο καθηγητής κατηγορείται για το αδίκημα της τοκογλυφίας, ενώ η Εισαγγελία τον ερευνά για αδικήματα που αφορούν γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων, κακουργηματική απιστία και πολλά ακόμη.

Η υπόθεση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ξεκινάει το 2018 όταν μηνύθηκε μαζί με άλλους από συνάδελφό του και πρώην συνεταίρο του σε εταιρεία για το αδίκημα της τοκογλυφίας, της εκβίασης κ.ά. Το 2019 ασκήθηκαν διώξεις, ενώ η υπόθεση για την τοκογλυφία (η οποία μετατράπηκε σε πλημμέλημα) αναμένεται να εκδικαστεί τους πρώτους μήνες του 2022. Στο πλαίσιο, όμως, αυτής της υπόθεσης αναδείχθηκαν και άλλες πτυχές της υπόθεσης, καθώς με υπόμνημα (στις 18.12.2020) προς τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου δήλωσε ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε σεξουαλική επαφή του εν λόγω πανεπιστημιακού με ανήλικο αγόρι στη Ρουμανία.

Παράλληλα, όπως σημειώνει το dikastikoreportaz.gr υπήρξαν και ακόμη δύο καταγγελίες γνωστών καθηγητών της ΑΣΟΕΕ, άσχετων με τον πρώτο καταγγέλλοντα, οι οποίοι επεσήμαναν ότι κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον πανεπιστημιακό μέσα στη Σχολή, εκείνος τους δήλωσε ότι του αρέσει να συνευρίσκεται ερωτικά με ανήλικα αγόρια. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σχημάτισε δικογραφία η οποία διερευνά κατά πόσον ο εν λόγω εκπαιδευτικός εμπλέκεται σε κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων. Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου ο φάκελος της δικογραφίας βρισκόταν στα χέρια του τέταρτου πταισματοδίκη Αθηνών, ο οποίος συνέλεξε μαρτυρίες.

https://www.news247.gr

Περισσότερες ειδήσεις εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

 
Copyright © 2022 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger