Είσαι επαγγελματίας της εκπαίδευσης και θέλεις να προβάλλεις τη δουλειά σου; Δημιούργησε ΔΩΡΕΑΝ στην e-didaskalia το δικό σου blog και δημοσίευσε ό,τι θες!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό ιστολόγιο της χώρας πρωτοπορεί και δίνει τη δυνατότητα σε όσους επαγγελματίες της εκπαίδευσης επιθυμούν να προβάλλουν τη δουλειά τους, να δημιουργήσουν ΔΩΡΕΑΝ το δικό τους blog και να δημοσιεύουν ελεύθερα εκπαιδευτικό υλικό, συμβουλές, άρθρα, απόψεις, αφιερώματα, βίντεο, παιχνίδια και ό,τι άλλο θέλουν!

Εκμεταλλεύσου το πανελλαδικά αναγνωρισμένο e-didaskalia.blogspot.gr των 150.000.000 προβολών σελίδας και τις εγγυημένες καθημερινές προβολές και φτιάξε το δικό σου blog με το όνομά σου, τις αναρτήσεις και τα στοιχεία σου, που θα απογειώσουν τη δουλειά σου!

Για να κατοχυρώσεις κάποιο ιστολόγιο, στείλε με e-mail στο zymvras@hotmail.gr το όνομα που θες να προβάλλεται στο blog σου (π.χ. e-didaskalia.blogspot.gr/search/label/zymvragakis) και την πρώτη σου ανάρτηση!

Η ανανέωση του blog σου γίνεται όποτε εσύ θες, στέλοντας με e-mail την ανάρτησή σου στο zymvras@hotmail.gr. Με το που δημοσιεύεται η ανάρτησή σου θα λαμβάνεις απαντητικό e-mail με τον σύνδεσμό της, ενώ ταυτόχρονα θα ανανεώνεται αυτόματα το προσωπικό σου blog!

Κι όλα αυτά ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία άλλη δέσμευση!

Για όποια διευκρίνιση χρειαστείς, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Φιλικούς χαιρετισμούς και καλή δύναμη στο σπουδαίο εκπαιδευτικό σου έργο!



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)