ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

3/1/22

Αντιδράσεις για την πρωτοχρονιάτικη φιέστα των μεταναστών στο Σύνταγμα παρά τη σχετική απαγόρευση

 


Οι εικόνες από το Σύνταγμα το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, με χιλιάδες Πακιστανούς και λοιπούς μετανάστες να έχουν κάνει… κατάληψη στην πλατεία, προκαλούν έντονες αντιδράσεις από τους πολίτες που υποχρεώθηκαν για ακόμα μια χρονιά να γιορτάσουν υπό καθεστώς εγκλεισμού και αυστηρών μέτρων.


Σοβαρό ζήτημα έχει ανακύψει με τη μη τήρηση των μέτρων και των υγειονομικών πρωτόκολλων το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα. Τη στιγμή που οι Έλληνες πολίτες υποχρεώθηκαν για ακόμα μια φορά να μείνουν στο σπίτι, καταστήματα κι επιχειρήσεις είναι ένα βήμα από το λουκέτο λόγω των νέων μέτρων που τα υποχρέωσαν να είναι κλειστά σε μέρες όπου έκαναν μεγάλο ποσοστό του τζίρου τους, στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας της χώρας, μπροστά από το Κοινοβούλιο, στήθηκε… πάρτι από χιλιάδες μετανάστες. Ένα πάρτι στο οποίο, φυσικά, δεν τηρήθηκε το παραμικρό από ό,τι αφορά τα μέτρα με τη συνάθροιση χιλιάδων Πακιστανών και άλλων μουσουλμάνων να αποτελεί μια πρώτης τάξεως… υγειονομική βόμβα.

Είναι απορίας άξιον το πού ήταν η Ελληνική Αστυνομία το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, κατά το οποίο ανακοίνωσε σωρεία ελέγχων και επιβολές προστίμων. Όπως διαβάσατε στο Newsbomb.gr, το σύνολο των προστίμων που επιβλήθηκαν στην Αττική για μη χρήση μάσκας δεν φτάνουν ούτε στο 1/5 των ανθρώπων που έκαναν «κατάληψη» στο Σύνταγμα και με τη μουσική στη διαπασών γλέντησαν χωρίς… αύριο. Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς έκαναν και «επίδειξη δύναμης» τρολάροντας ακόμα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη!

Βλέποντας, λοιπόν, για ακόμα μια φορά να υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά στην τήρηση των νόμων, οι οποίοι είναι αυστηρότατοι, απαράβατοι και επιβάλλονται με κάθε τρόπο στους Έλληνες πολίτες, οι αντιδράσεις έχουν κορυφωθεί το τελευταίο 24ωρο. Ειδικότερα στο Twitter έχει ξεσπάσει σάλος για την κατάσταση που διαμορφώθηκε στο Σύνταγμα, με τα σχόλια να είναι οργισμένα και τους Έλληνες πολίτες να απαιτούν απαντήσεις από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ελληνική κυβέρνηση. Απαντήσεις που ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί, ως όφειλαν, από τα χείλη των αρμοδίων…

https://www.newsbomb.gr 

Περισσότερες ειδήσεις εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Πατήστε κλικ στην εικόνα και ενημερωθείτε για τα ιδιαίτερα μαθήματα που προσφέρονται διά ζώσης ή εξ αποστάσεως από τον δημιουργό της Ηλεκτρονικής Διδασκαλίας

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
Πατήστε κλικ στην εικόνα και βρείτε πλούσιο δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό για να μάθετε Αγγλικά από τον υπολογιστή σας

ΔΩΡΕΑΝ E-BOOKS

ΔΩΡΕΑΝ E-BOOKS
Πατήστε κλικ στην εικόνα και βρείτε δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία του Αποστόλη Ζυμβραγάκη

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 100+ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 100+ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Πλήρης οδηγός ενιαίας εξέτασης Γλώσσας και Λογοτεχνίας!

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

 
Copyright © 2022 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger