Turkaegean και ο ελληνικός ύπνος

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

 






Οι Τούρκοι υπέβαλλαν τον Ιούλιο 2021, στον Διεθνή Οργανισμό Κατοχύρωσης Σημάτων, που εδρεύει στην Αλικάντη της Ισπανίας, το σήμα turkaegean, για κάθε χρήση, τουριστική, τηλεπικοινωνιακή κλπ. Κάθε ενδιαφερόμενος ή θιγόμενος, μπορεί εντός έξι μηνών να υποβάλλει ένσταση και να μπλοκάρει ένα σήμα.

Το γιατί έπρεπε η Ελλάδα να κάνει ένσταση ειναι προφανές, ιδιαίτερα αυτήν τη χρονική στιγμή της τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο. Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας του υπουργείου Ανάπτυξης, ο καθ ύλην αρμόδιος, είτε δεν πήρε την ενημέρωση που όφειλε να έχει... είτε κοιμήθηκε τον ύπνο του δικαίου... Το ΥΠΕΞ ολιγώρησε, δεν το έμαθε ή θεώρησε οτι είναι αλλουνού δουλειά. Το αποτέλεσμα για ένα εθνικό θέμα, ένα και το αυτό. Τώρα η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να κινήσει νομική διαδικασία στην Ισπανία, όπου Ισπανοί δικαστές θα κρίνουν την ας πούμε, ελληνική έφεση.

Που πρέπει να γίνει πάραυτα. Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω, λέει η ευαγγελικη ρήση και ο Καρλ Μαρξ στην Εισαγωγή της Πολιτικής Οικονομίας.


https://www.ethnos.gr

Περισσότερες ειδήσεις εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)