Κλειστά τα σχολεία και αύριο

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

 Μεγάλα προβλήματα στις μετακινήσεις έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», με αποτέλεσμα σε διάφορες περιοχές της χώρας τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά σήμερα Δευτέρα.

Πριν λίγο ο περιφερειάρχης κος Πατούλης ανακοίνωσε πως όλα τα σχολεία στην Αττική θα παραμείνουν και αύριο κλειστά, εφόσον συνεχιστούν τα καιρικά φαινόμενα.

Ήδη, έχουν βγει οι πρώτες ανακοινώσεις για κλειστά σχολεία και για αύριο Τρίτη. Αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις για τις περιοχές που δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία.

Η παρακάτω λίστα με τις περιοχές που θα μείνουν τα σχολεία κλειστά και αύριο ανανεώνεται συνεχώς

Αναλυτικότερα, κλειστά σχολεία θα έχει (η ενημέρωση συνεχίζεται):

Κλειστά σχολεία στην Εύβοια

-Κλειστά σχολεία και την Τρίτη 7/2 στην Εύβοια.

Κλειστά σχολεία στην Κρήτη

- Στο Λασίθι της Κρήτης. Κλειστά τα σχολεία και στον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου και την Τρίτη 7/2 

- Κλειστά σχολεία στο Ρέθυμνο. Κλειστά θα παραμείνουν  και την Τρίτη 07 Φεβρουαρίου 2023 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρίου. Η απόφαση αυτή λήφθηκε από τον Δήμαρχο Αμαρίου κ. Παντελή Μουρτζανό για την ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Κλειστά σχολεία στη Φθιώτιδα 

-Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Φθιώτιδα και την Τρίτη  7 Φεβρουαρίου εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Κλειστά σχολεία στην Αττική

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου εφόσον συνεχίζεται το φαινόμενο. Αυτό δήλωσε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης στον ΑΝΤ1. Η απόφαση για το αν θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και την Τρίτη θα παρθεί σήμερα το μεσημέρι.  

Κλειστά σχολεία στη Σάμο

Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες και αύριο Τρίτη (07/02) στη Σάμο, με απόφαση του Δημάρχου Δυτικής Σάμου, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών.


Περισσότερα εκπαιδευτικά νέα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)