ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

4/9/12

Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής γλώσσας για το Λύκειο - Βοήθημα με 2500 μεταφρασμένα παραδείγματα και ασκήσεις με τις απαντήσεις τους
Περισσότερα βοηθήματα εδώ.


Συντακτικό Λυκείου Βοήθημα
Συντακτικό  Λυκείου Λυσάρι
Συντακτικό  Λυκείου Λύσεις
Συντακτικό  Λυκείου Απαντήσεις
Συντακτικό Λυκείου Θεωρία
Συντακτικό Λυκείου Ασκήσεις
Συντακτικό Λυκείου Διαγωνίσματα
Συντακτικό Λυκείου Κριτήρια Αξιολόγησης

8 σχόλια :

 1. Συγχαρητήρια για το site σας.
  Πραγματικά έχει όλα όσα χρειάζεται ένα παιδί της Θεωρητικής Κατεύθυνσης! Επίσης αν μπορείτε να ανεβάσετε το Λεξικό ρημάτων του Βολονάκη. Είναι ένα πολύ καλό βιβλίο. Το έχω από τη Β'Γυμνασίου και μέχρι τώρα που είμαι Γ'Λυκείου είναι για 'μένα ένα "πολύτιμο εργαλείο". Πιστεύω πως θα βοηθήσει πολύ τους μαθητές όλων των τάξεων καθώς έχει αναλυτικούς πίνακες των ρημάτων και άλλες χρήσιμες σημειώσεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. συγχαρητήρια για το site σας. Με βοήθησε πολύ και χαίρομαι που το διαδίκτυο είναι ένας τόπος όπου μπορώ να βρίσκω χρήσιμα πράγματα που θα με βοηθήσουν στην κατεύθυνσή μου και το κυριότερο να την αγαπήσω περισσότερο διότι συνεχώς βρίσκω κάτι καινούριο. ΤΟ συντακτικό Βολονάκη ήταν πολύ καλό διάβασα ορισμένες σελίδες και μ άρεσε. Πολύ καλό επίσης είναι και το λεξικό ρημάτων, αν μπορείτε να το αναρτήσετε πιστεύω πως θα είναι πολύ χρήσιμο για τους μαθητές όλων των τάξεων! Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ από τη Β'Γυμνασίου μέχρι τώρα που είμαι Γ'Λυκείου. Για μένα είναι ένα "πολύτιμο εργαλείο"!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να είσαι καλά! Εγώ να δεις πόσο χαίρομαι όταν μιλάω με παιδιά που ψάχνονται στο διαδίκτυο και το χρησιμοποιούν για τη μελέτη τους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το συγκεκριμένο συντακτικό κυκλοφορεί στο εμπόριο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Apostolh grapse moy se parakalo th diadikasia apothikeyshs ton bohthmaton lhkeioy ston ypologisth

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μπράβο σας και χίλια ευχαριστώ διότι με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ με τα μαθήματα αλλά και με το συντακτικό των Αρχαίων ρημάτων

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

 
Copyright © 2021 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger