Ένα βίντεο, εκατομμύρια δάκρυα!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Ο μόνος κόσμος που γνώρισε είναι εκείνος της σιωπής. Δεν άκουσε ποτέ το κλάμα,το γέλιο τα πρώτα λογάκια της μοναχοκόρης του…Και εκείνη μεγάλωνε με τον ανένδοτο χρόνο σύμμαχο στο μεγάλο έλλειμμα επικοινωνίας…Αυτό καταλάβαινε,αυτό πίστευε,αυτό την είχαν πείσει πως έλειπε από την ζωή της.
Ένας πατέρας όπως οι πατεράδες των άλλων παιδιών.Ένας πατέρας διαφορετικός,ένας πατέρας αποδεκτός και όχι δακτυλοδεικτούμενος όπως ο δικός της. Ένας τέλειος πατέρας. Δεν τον είχε και γνώριζε πως ότι κι αν έκανε δεν θα μπορούσε να τον αποκτήσει. Θέλησε να τον τιμωρήσει για αυτό που ήταν τιμωρώντας ταυτόχρονα και τον εαυτό της επιλέγοντας την ημέρα των γενεθλίων της. Την ημέρα που η τούρτα φάνταζε υπέροχη πάνω στο φτωχικό τραπέζι. Δεν ήθελε άλλο την ζωή της ..Θα έφευγε αθόρυβα γιατί κανείς δεν θα μπορούσε να την ακούσει…Κι όμως εκείνος..εκείνος ο πατέρας που την εκλιπαρούσε να δεχτεί την συγνώμη του για αυτό που ήταν, για αυτό που της προκαλούσε την άκουσε.
Έπαψε για μια στιγμή να είναι ο σιωπηλός ακλόνητος βράχος στην ζωή της και έγινε ο φύλακας άγγελος της. Άπλωσε τα φτερά του και η άβυσσος έμεινε μάταια να περιμένει.
Δεν υπάρχουν τέλειοι πατεράδες αλλά η τέλεια αγάπη ενός πατέρα…
Πολλά τα μηνύματα του διαφημιστικού σποτ που τάραξε τα νερά ξεφεύγοντας από την πεπατημένη των σεναρίων τα οποία αφορούν σε ασφάλειες ζωής.

Περισσότερα βίντεο εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)