Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεσολόγγι - Πληροφορίες για τη σχολή

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων διαχωρίζεται στις παρακάτω τρεις κατευθύνσεις: Ι. Διοίκηση Επιχειρήσεων II.Διοίκηση επιχειρήσεων κοινωνικής οικονομίας ΙΙI. Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων Ο σκοπός του Τμήματος διαμορφώνεται ανάλογα με τις παραπάνω κατευθύνσεις. Οι σκοποί και τα Προγράμματα Σπουδών δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως.
Με βάση το Πρόγραμμα Σπουδών στα δυο πρώτα έτη σπουδών εκπονούνται κοινά μαθήματα και στις τρεις κατευθύνσεις. Στα επόμενα δύο έτη τα μαθήματα χωρίζονται στις κατευθύνσεις: Ι. Διοίκηση Επιχειρήσεων II.Διοίκηση επιχειρήσεων κοινωνικής οικονομίας ΙΙI. Διοίκηση Πληροφοριακών

Αγορά Εργασίας
Oι πτυχιoύχoι τoυ τμήματoς με βάση τις εξειδικευμένες επιστημoνικές και τεχνικές γνώσεις τoυς ασχoλoύνται είτε σε συνεργασία με άλλoυς επιστήμoνες είτε αυτoδύναμα με την επιστημoνική διαχείριση και διoίκηση Συνεταιριστικών Oργανώσεων και Eπιχειρήσεων , τη διακίνηση, εμπoρία και διαχείριση συνεταιριστικών πρoϊόντων, συνεταιριστικών εφoδίων και μηχανημάτων. ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ - ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ: Στην κεντρική και στις περιφερειακές υπηρεσίες του Υπουργείου Γεωργίας, Εμπορίου, Εθνικής Οικονομίας κ.ά., στην Αγροτική Τράπεζα. Στη Δευτεροβάθμια Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση ως καθηγητές, αφού προηγουμένως αποκτήσουν το πτυχίο της ΣΕΛΕΤΕ και δώσουν εξετάσεις από το έτος 2002. ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ: Σε Συνεταιρισμούς και Ενώσεις Συνεταιρισμών που ασχολούνται με την παραγωγή, μεταποίηση, διακίνηση και εμπορία αγαθών ή υπηρεσιών.


Περισσότερα θέματα για τα πανεπιστήμια εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)