Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα-Κωνσταντοπούλου - Κοινή δέσμευση η συνοχή στον ΣΥΡΙΖΑ

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και όπως δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής αν και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις με τον πρωθυπουργό τη συνδέει σχέση συντροφικότητας.

«Είχαμε μία ειλικρινή και εις βάθος συζήτηση με τον πρωθυπουργό για όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών αλλά και για τις θεσμικές πρωτοβουλίες που επιβάλλεται να αναλυθούν από πλευράς κοινοβουλίου και θεσμικών εκπροσωπήσεων σε σχέση με την προστασία των δικαιωμάτων του λαού και σε σχέση με τη θωράκιση της δημοκρατίας που δοκιμάζεται σκληρά στην Ευρώπη με θύμα την Ελλάδα, την κυβέρνηση και το λαό».

Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι: «Με τον πρωθυπουργό μας συνδέει σχέση συντροφικότητας και ειλικρίνειας».

Πρόσθεσε ότι «κοινή δέσμευση και επιθυμία είναι να διαφυλάξουμε τα δίκαια του λαού μας και τη συνοχή της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ που κάποιοι θα επιθυμούν να διαρραγεί».

Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ακόμη: «Εξέθεσα εκείνα που αποτελούν απαιτούμενα βήματα και πρωτοβουλίες σε σχέση με την άμυνα της χώρας για το χρέος. Θέλω να πω ότι είναι αδιαπραγμάτευτη η κοινή στράτευση και του πρωθυπουργού στην υπηρέτηση των συμφερόντων του λαού και σε τέτοιες στιγμές όπου δοκιμάζονται και οι θεσμικές εκπροσωπήσεις και οι πολιτικές τοποθετήσεις είναι σημαντικό οι εκπρόσωποι των θεσμών να μπορούν με ειλικρίνεια ακόμη και αν έχουν διαφορετικές απόψεις να μιλούν και να καταλήγουν σε λύσεις».


Περισσότερες ειδήσεις εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)