Ψυχολογικό τεστ: Τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σου το σχήμα του κραγιόν σου

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Δείξε μου το σχήμα του κραγιόν σου, να σου πω ποια είσαι!
Μάθετε τι αποκαλύπτει το σχήμα του κραγιόν σας για την προσωπικότητά σας.

Στρογγυλεμένη άκρη

Είστε των άκρων. Αυτό έχει ως συνέπεια, οι άνθρωποι γύρω σας είτε σας αγαπούν είτε σας μισούν! Αυτό όμως διόλου σας ενοχλεί γιατί είστε υπερήφανοι και δογματικοί και τολμάτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μπροστά στους άλλους. Παρά την έντονη εξωστρέφεια σας, είστε πάντα πρόθυμοι να προσφέρετε την υποστήριξή σας σε ένα αγαπημένο πρόσωπο όταν το έχει ανάγκη.

Φλατ στην κορυφή

Το περιβάλλον σας σας θεωρεί έξυπνους και πιθανότατα έχουν δίκιο γιατί πάντα είστε γρήγοροι, έξυπνοι και αστείοι – ένα σύνθετο που σας κάνει γοητευτικές! Ακόμα κι όταν τσαντίζεστε με κάποιον κατά τη διάρκεια μια συζήτησης, ποτέ δεν τσακώνεστε, ώστε να μην δει κανείς αυτή την πιο «άγρια» πτυχή του χαρακτήρα σας. Προτιμάτε τα ντοκιμαντέρ από τα περισσότερα είδη του κινηματογράφου και ιδιαίτερα τις ρομαντικές κωμωδίες.

Στρογγυλή μαλακή άκρη

Το σαλόνι είναι το αγαπημένο σας μέρος του σπιτιού – σας αρέσει να το διατηρείτε καθαρό και άνετο ώστε να έρχονται οι φίλοι σας να σας επισκέπτονται. Η φροντίδα της οικογένειάς σας είναι επίσης το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σας ενώ στα χόμπι σας περιλαμβάνονται η μουσική, το γράψιμο ή το σχέδιο.

Πλάγιο κοντά στο αρχικό σχήμα

Σαν παιδί, αισθανόσασταν άβολα κάθε φορά που κάποιος παραβίαζε τους κανόνες. Ακόμα και σήμερα, αισθάνεστε νευρικότητα όταν απογοητεύετε ή άθελά σας πληγώνετε κάποιον. Σε κάθε περίπτωση είστε ένα αξιαγάπητο πρόσωπο που είναι πάντα ένα πολύτιμο συστατικό της κάθε παρέας αλλά και στον χώρο της δουλειάς.

Εντελώς επίπεδο σχήμα

Δεν σας πειράζει να λερώσετε τα χέρια σας όταν αφορά την εκπλήρωση των καθηκόντων σας, άλλωστε ποτέ δεν αφήνετε στη μέση κάτι που έχετε ήδη αρχίσει να κάνετε. Η περιέργειά σας δεν έχει όρια και ποτέ δεν φοβάστε να θέσετε ερωτήσεις ή να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Ουσιαστικά δεν έχετε καμία αίσθηση του κινδύνου όπως ακριβώς ένα παιδί. Καταλήγετε σχεδόν πάντα να παίρνετε αυτό που θέλετε.

Αιχμηρό στην άκρη

Είστε έξυπνη και σέξι και πολύ καλή στο φλέρτ – ένα χαρακτηριστικό που προκαλεί τη ζήλια των φίλων σας. Όταν βρίσκεστε σε διακοπές, προτιμάτε να κάνετε δραστηριότητες και όχι να κάθεστε στην παραλία ή την πισίνα όλη μέρα. Οι άνθρωποι μερικές φορές νομίζουν ότι είστε αναιδής ή αλλά εσείς ξέρετε πολύ καλά ποια είστε. Είστε επίσης πολύ καλή στο καραόκε.

Μυτερή διαγώνια άκρη

Χαρισματική και φιλόδοξη, είστε πάντα ένας φυσικός ηγέτης. Στα πάρτι - που σας αρέσει να διοργανώνετε και να συμμετέχετε - είστε συχνά το επίκεντρο της προσοχής, κάνοντας τους γύρω σας να γελάσουν μέχρι δακρύων. Αυτή η προθυμία σας να ελέγχετε τους πάντες και τα πάντα μπορεί να ενοχλεί το περιβάλλον σας αλλά σε κάθε περίπτωση οι φίλοι και η οικογένεια είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής σας. 

Περισσότερα ψυχολογικά τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)