ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

16/3/17

5 τέλεια video games για παιδιά
Ακολουθούν πέντε video games για κάθε γούστο που συγκεντρώσαμε και σας προτείνουμε:

LEGO Batman 

Μετά τα LEGO Star wars και LEGO Indiana Jones, η βραβευμένη Traveller’s Tales, ξαναχτυπά με το videogame  LEGO Batman, που σίγουρα θα κερδίσει τους πιτσιρικάδες –είτε έχουν δει την ταινία είτε όχι. Ο Batman σώζει το Gotham City από τους παραβάτες του νόμου με τα σούπερ gadgets του και το τετραπέρατο μυαλό του στο Play Station.


Τρέξε Μάρκο

Το παιχνίδι «Τρέξε Μάρκο!» δημιουργήθηκε από την ελληνική ομάδα All can code και τον Κώστα Καρολεμέα, για να μάθει με τον πιο απλό τρόπο στα παιδιά, βασικές αρχές προγραμματισμού. Οι μικροί παίκτες, βοηθούν τον Μάρκο να λύσει μια σειρά από γρίφους, γράφοντας άθελά τους, κώδικα.

Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στο iPad ή Android Tablet.Wii
Το Wii είναι εντελώς διαφορετικό απ’ οτιδήποτε άλλο, γιατί ο χειρισμός του ενσωματώνει αισθητήρες κίνησης, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να παίξουν παιχνίδια όπως τένις, μπόουλινγκ, μπάσκετ κ.λπ., κάνοντας τις φυσικές κινήσεις που όλοι έχουμε συνηθίσει!


Ratchet & Clank 
Έχει αγαπηθεί από μεγάλα και μικρά παιδιά, γι’ αυτό και αναδημιουργήθηκε, εκμοντερνίστηκε και κυκλοφορεί και για το Play Station 4! Ο Ratchet και το ρομπότ-φίλος του Clank, επέστρεψαν με ακόμα καλύτερα γραφικά και ένα διαστημόπλοιο έτοιμοι να κατακτήσουν ακόμη περισσότερους πλανήτες.

Little Big Planet 

Μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί, νομίζουμε ότι αρκεί για να σας πείσει ότι το “Little Big Planet 3” είναι πολύ ανώτερο αισθητικά απ’ το μέσο video game με το οποίο έρχονται σε επαφή τα παιδιά. Η τελευταία του ανανεωμένη εκδοχή για το Play Station 4, σχεδιασμένη στο χέρι, διαθέτει νέους χαρακτήρες με μοναδικές ικανότητες που, όπως προσυπογράφουν οι… επαγγελματίες gamers, μπορούν να κάνουν τον καθένα να κολλήσει!


Περισσότερα παιχνίδια εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

 
Copyright © 2018 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger