ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

12/6/17

Πώς να γυμναστείτε στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό μέσα σε 10 λεπτά! 5 ολοκληρωμένα προγράμματα γυμναστικής σε βίντεο!
Ο χρόνος για γυμναστική είναι αρκετές φορές δυσεύρετος. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τονώσουμε τον μεταβολισμό μας και να κάψουμε κάποιες θερμίδες στο σπίτι, με μηδαμινό εξοπλισμό σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι παρακάτω προπονήσεις δε χρειάζονται περισσότερα από 10 λεπτά του χρόνου σας και επίσης κανέναν εξοπλισμό. Φροντίστε μόνο πριν τις ξεκινήσετε αφενός να ρωτήσετε τον γιατρό σας σε περίπτωση που πάσχετε από κάποιο πρόβλημα που σας απαγορεύει να γυμνάζεστε σε υψηλή ένταση, αφετέρου να κάνετε ένα καλό ζέσταμα για όλο το σώμα.
Προπόνηση 1

Κάνετε κάθε άσκηση για 30’’ και ξεκουράζεστε για 10’’ αν χρειάζεται. Προχωράτε στην επόμενη μέχρι να τις κάνετε όλες. Ξεκουράζεστε 1-2 λεπτά και επαναλαμβάνετε τον κύκλο έως τρεις φορές.

Jumping JacksWall SitPushupsΡοκανίσματαStep up σε καρέκλαΚαθίσματαΒυθίσειςΣανίδαΕπιτόπιο τρέξιμο με ψηλά γόναταΠροβολές εναλλάξPushups με στροφή Πλάγια σανίδα
Προπόνηση 2

Γυμνάστε όλο το σώμα και… χαλαρώστε με ένα 10λεπτο Yoga Flow. Δείτε το βίντεο.Προπόνηση 3

Νιώστε το «κάψιμο» και τους παλμούς σας να ανεβαίνουν καίγοντας θερμίδες. Δείτε το βίντεο. Προπόνηση 4

Χρησιμοποιήστε τη μέθοδο της πυραμίδας για να τονώσετε όλους τους μύες του σώματος και τον μεταβολισμό σας. Κάνετε τρεις ασκήσεις – Burpees, Squats, Pushups – σε κάθε γύρο, ξεκινώντας από δύο επαναλήψεις και φτάνοντας στις δέκα και μετά ξαναμειώνοντας μέχρι να φτάσετε ξανά στις 2. Στο τέλος της προπόνησης θα έχετε κάνει 50 burpees – 50 squats – 50 pushups.  Ο πρώτος γύρος περιλαμβάνει 2 επαναλήψεις για κάθε άσκηση. Μόλις τον τελειώσετε, κάνετε 4 επαναλήψεις για κάθε άσκηση, μετά 6, μετά 8, μετά 10 και μετά «πέφτετε» στις 8, στις 6, κ.ο.κ. Μεταξύ των κύκλων μπορείτε να κάνετε λίγο ή καθόλου διάλειμμα ανάλογα τις αντοχές σας.

Προπόνηση 5

Τονώστε τους κοιλιακούς σας και παράλληλα κάψτε θερμίδες με αερόβιες κινήσεις. Δείτε το βίντεο.Περισσότερα θέματα με γυμναστική εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

 
Copyright © 2018 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger