ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

16/6/17

50+ ιδέες για κρεμαστές γλάστρες
Θα σας απελευθερώσουν πολύτιμο χώρο από το δάπεδο σε μικρά μπαλκόνια και κήπους αλλά και θα φέρουν τα λουλούδια πιο ...κοντά στο ύψος σας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε την όψη τους περισσότερο από όποιο σημείο του χώρου κι αν κάθεστε, ενώ είναι επίσης ο ιδανικόςτρόπος και για να προστατέψετε τα φυτά σας από την ...περιέργεια κατοικίδιων ζώων αλλά και για να ...πρασινίσετεσημεία όπως φράχτες, κάγκελα μπαλκονιών κλπ.

Εκτός από τα ειδικά κρεμαστά καλάθια και οποιοδήποτε δοχείο φύτευσης μπορεί να μετατραπεί σε κρεμαστό, είτε στερεωμένο πάνω σε τοίχο, κάγκελα, μια ξύλινη επιφάνεια κλπ. είτε κρεμασμένο από κάθε τύπου κρέμασμα, από σύρμα, σχοινί, σπάγκο κλπ. αρκεί να το κατάλληλο ανάλογα με το μέγεθος και το συνολικό βάρος της γλάστρας.

Το σημαντικότερο σε αυτού του τύπου γλάστρες, αν τα δοχεία που θα χρησιμοποιήσετε δεν είναι τέτοιας μορφής ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιατάκιαείναι η σωστήαποστράγγιση του νερού. Γι΄αυτό ανάλογα φυσικά και με τοείδος του φυτού, θα πρέπει να ποτίζετε περισσότερες φορές και από λιγότερο, έτσι ώστε το χώμα στις γλάστρες να μην είναιμόνιμα υγρό, ενώ μια πολύ καλή λύση είναι να χρησιμοποιήσετε τα κρεμαστά δοχεία σαν κασπώ, που στο εσωτερικό θα τοποθετήσετε κανονικά γλαστράκια με το πιατάκι τους.
Περισσότερα θέματα για το σπίτι εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

 
Copyright © 2018 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger