Πώς να οργανώσετε ένα παιδικό survivor party, που θα ξετρελάνει τα παιδιά!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Δεν υπάρχουν λόγια για το συγκεκριμένο θεματικό πάρτι. Survivor party. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι είναι η τελευταία μόδα των ημερών αλλά και ότι έχει απεριόριστες δυνατότητες διασκέδασης για τα παιδιά ειδικά από τη στιγμή που ο καιρός ανοίγει.
Βασική προϋπόθεση βέβαια είναι να διαθέτουμε εξωτερικό χώρο ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει όλες αυτές τις φανταστικές ιδέες που θα σας δείξουμε και θα περιγράψουμε πιο κάτω. Χωρίς πολλά έξοδα απλά ακολουθώντας τις οδηγίες μας μπορείτε να δημιουργήσετε πανέξυπνες δοκιμασίες για τους καλεσμένους του παιδικού σας πάρτι. Αξέχαστα λοιπόν γενέθλια για τους μικρούς survivors σας!!!!
gamessurvivor.jpg
Αυτή τη φορά θα ξεκινήσουμε με το πιο σημαντικό κομμάτι του πάρτι που είναι τα παιχνίδια. Αρχικά θα πρέπει τα παιδιά να χωριστούν σε δύο ομάδες. Αν θέλετε μπορείτε να τις χαρακτηρίσετε χρωματικά και να τους ετοιμάσετε μαντίλια π.χ. πράσινα και κίτρινα, από ένα παλιό σεντόνι!
Ο... στίβος που θα φτιάξετε μπορεί να έχει πολλές δοκιμασίες. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα πάρετε ιδέες, ενώ μπορείτε να προσέθετε και τσουβαλοδρομίες (με μαύρες σακούλες κήπου χοντρές που δεν σκίζονται), κουταλοδρομίες με μπαλάκια του πινγκ πονγκ. Αντί για παζλ μπορείτε να βάλετε τα παιδιά να φτιάξουν πύργο από πλαστικά ποτήρια, ή και να δημιουργήσετε παζλ με χαρτάκια (όπως στη φωτό)!

Έπαθλο για τους νικητές θα είναι φυσικά ένα δεύτερο κομμάτι τούρτα ή ένα cup cake!
survivorcakes.jpg
Και τώρα η τούρτα. Ο σχεδιασμός της μπορεί να είναι πολύ εύκολος. Ακολουθείτε τα βήματα που σας έχουμε δώσει εδώ και για τον στολισμό με τη βοήθεια των φωτογραφιών μπορείτε να φτιάξετε μία τέλεια τούρτα γενεθλίων.
Η διακόσμηση του χώρου πρέπει να κινηθεί σε πράσινα χρώματα. Εδώ μπορείτε να τυπώσετε γιρλάντα με σχέδιο κοκοφοίνικα αλλά και τροπικών φύλλων.
decorationsurvivorparty.jpg
Για το φαγητό μπορείτε τα κλασικά φαγητά που φτιάχνουμε να τα προσαρμόσετε απλά σε... survivor συνθήκες! Μπεργκεράκια λαχανικών (συνταγή εδώ), χοτ ντογκ (συνταγή εδώ), κεφτεδάκια (συνταγή εδώ), τοστάκια, καλαμάκια με τυρί και κεφτεδάκι, λουκανικάκια χταποδάκια (συνταγή εδώ), καλαμάκια φρούτων κ.λ.π.
survivorfood2.jpg
foodsurvivor.jpg
Και σας ετοιμάσαμε και μία εξαιρετική πρόσκληση στα ελληνικά. Από εδώ μπορείτε να την τυπώσετε.
survivorpro.jpg

Περισσότερα θέματα για γονείς εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)