Τεστ: Ποιο είναι το πνευματικό σας ζώο σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0




Το ζώδιο σας βασίζεται στην ημερομηνία γέννησης σας και στη θέση των άστρων τη στιγμή που γεννηθήκατε. Ενώ κάποια ζώδια όπως ο Σκορπιός και ο Ταύρος είναι ζώα, τα ονόματα τους βασίζονται στο σχήμα του αστερισμού και στην ιστορία του, παρά στα ζώα. Το πνευματικό σας ζώο, επομένως είναι αρκετά διαφορετικό από τον αστερισμό σας αλλά στενά συνδεδεμένο με την γέννηση σας. Βρείτε ποιο είναι το πνευματικό σας ζώο με βάση την ημερομηνία γέννησης σας.

#1 Κριός- Τίγρης
Οι Κριοί είναι άνθρωποι που είναι βασιλικοί από την καρδιά τους. Έχουν μεγαλοπρεπή προσωπικότητα και οδηγούν την ζωή τους με πραγματική χάρη. Είναι ευγενικοί με αυτούς που αγαπούν αλλά μπορούν να είναι επικίνδυνοι για όποιον τους προκαλεί. Η προσωπικότητα και η ψυχή τους είναι τόσο κομψές όσο και το πνευματικό ζώο που τους οδηγεί, η τίγρης.
#2 Ταύρος- Λύκος
Οι Ταύροι είναι πεισματάρηδες και κατευθύνουν την ζωή τους με τους δικούς τους όρους. Όπως και οι λύκοι, έχουν μοναχικό πνεύμα, αγαπούν με όλη τους την καρδιά και επίσης όπως οι λύκοι θα έφταναν οπουδήποτε για να προστατεύσουν αυτούς που αγαπούν. Οι Ταύροι είναι άνθρωποι που ζουν απλά αλλά έχουν σύνθετη προσωπικότητα, όπως και το πνευματικό τους ζώο, ο λύκος.
#3 Δίδυμος- Μαύρος Πάνθηρας
Οι Δίδυμοι είναι μυστηριώδεις ψυχές. Είναι αινιγματικοί και με προσωπικότητα που έχει πολλά στρώματα. Μπορείτε να προσπαθήσετε να τους καταλάβετε αλλά όταν θα νομίζετε πως τους ξέρετε, θα αποκαλύψουν μια πλευρά που θα σας εκπλήξει. Ήρεμοι εξωτερικά αλλά ατρόμητοι και στοχαστικοί εσωτερικά, οι Δίδυμοι ταιριάζουν με το ζώο της ψυχής τους, τον μαύρο πάνθηρα.
#4 Καρκίνος- Σκύλος
Οι Καρκίνοι είναι αληθινά πιστοί και απίστευτα έμπιστοι. Εκτιμούν την ειλικρίνεια σε μια σχέση και πάντα θα είναι εκεί όταν τους χρειάζεστε. Είναι αυτοί που ίσως δεν θέλετε αλλά οπωσδήποτε χρειάζεστε επειδή είναι αυτοί που θα σας υποστηρίζουν. Η βαθιά αίσθηση της εμπιστοσύνης, της πίστης και της αγάπης τους κάνει σαν το πνευματικό τους ζώο, τον σκύλο.
#5 Λέων-Παγόνι
Οι Λέοντες είναι άνθρωποι με πνεύμα που είναι αληθινά ανεξάρτητοι εκ φύσεως και έχουν πολλή αυτοπεποίθηση για τις ικανότητες τους. Ξέρουν ακριβώς ποιοι είναι και για το τι είναι ικανοί και δεν τους πειράζει να επιδεικνύουν τον όμορφο εαυτό τους. Οι Λέοντες επομένως είναι παρόμοιοι με το πνευματικό τους ζώο, το παγόνι.
#6 Παρθένος- Αετός
Οι Παρθένοι είναι απότομοι, επιφυλακτικοί και εξαιρετικά έξυπνοι. Είναι ελεύθερες ψυχές που τους αρέσει να περιπλανούνται στον κόσμο μόνοι τους. Είναι τολμηροί, θαρραλέοι και τους αρέσει να κλίνουν σε μεγάλα ύψη πέρα από τις προσιτές κοινές ψυχές. Οι Παρθένοι επομένως ταιριάζουν τέλεια με το πνευματικό τους ζώο, τον αετό.
#7 Ζυγός- Πάντα
Οι Ζυγοί είναι γλυκοί, ζεστοί και χαριτωμένοι εκ φύσεως. Είναι πρόσχαροι, αγαπούν να περνούν καλά και είναι αξιαγάπητοι στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται στους άλλους. Είναι χαλαροί, κάτι που τους κάνει τέλειους για την παρέα και απίστευτα καλούς φίλους. Οι Ζυγοί επομένως είναι παρόμοιοι με το πνευματικό τους ζώο, το πάντα.
#8 Σκορπιός- Λιοντάρι
Οι Σκορπιοί είναι ασυνήθιστα γενναίες και θαρραλέες ψυχές που είναι αληθινά οι κυρίαρχοι της καρδιάς και του μυαλού τους. Είναι άγριοι και μπορούν να γίνουν σκληρά ειλικρινείς. Αν υπάρχει κάτι που εκτιμούν περισσότερο, αυτό είναι η αίσθηση της ελευθερίας τους που ταιριάζει αληθινά με το πνευματικό τους ζώο, το λιοντάρι.
#9 Τοξότης- Γάτα
Οι Τοξότες είναι εξαιρετικά έξυπνοι άνθρωποι και πολύ επιφυλακτικοί. Είναι καλοί στο να διαβάζουν τις καταστάσεις και να προσαρμόζονται σε αυτές. Δεν είναι μόνο έξυπνοι αλλά και πρακτικοί, κάτι που τους κάνει πολύ επινοητικούς. Βρίσκονται σε ετοιμότητα και έχουν την μοναδική ικανότητα να αλλάζουν μια κατάσταση προς όφελος τους, όπως και το πνευματικό τους ζώο, η γάτα.
#10 Αιγόκερως- Άλογο
Οι Αιγόκεροι είναι άγριοι, ωμοί και ελεύθεροι που τους αρέσει να ζουν με τους δικούς τους όρους. Είναι ελεύθερες ψυχές και κάνουν ακριβώς αυτό που τους λέει η καρδιά τους. Δεν μπορούν να δεσμευτούν καθώς το πνεύμα τους είναι αληθινά ελεύθερο και είναι η απελευθερωμένη ψυχή που ταιριάζει με το πνευματικό τους ζώο, το άλογο.
#11 Υδροχόος- Αρκούδα
Οι Υδροχόοι είναι οι άνθρωποι που φροντίζουν πολύ αυτούς που αγαπούν αλλά είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι γι αυτούς που τους προκαλούν. Μπορούν να διαλύσουν τον ανταγωνισμό αλλά και να φροντίσουν τους ανθρώπους. Το να είσαι στην λάθος πλευρά είναι σαν να προκαλείς τον κίνδυνο και αυτό είναι που κάνει τους Υδροχόους σαν το πνευματικό τους ζώο, την αρκούδα.
#12 Ιχθύς- Αλεπού
Οι Ιχθείς είναι ήρεμοι και ευγενικοί άνθρωποι που δεν τους αρέσει να μπλέκονται και πολύ. Ζουν στον δικό τους κόσμο και κάνουν τα δικά τους πράγματα. Αλλά όταν χρειάζεται, μπορούν να είναι εξαιρετικά πανούργοι και πονηροί. Είναι σε ετοιμότητα, επιφυλακτικοί και μπορούν εύκολα από ευγενικοί να γίνουν άγριοι όταν προκαλούνται. Οι Ιχθείς επομένως αντικατοπτρίζουν το πνευματικό τους ζώο αρκετά, την αλεπού.
Μετάφραση: awakengr.com via moon-child.net

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)