Κλειστά τα Δημοτικά, τα Νηπιαγωγεία και οι Παιδικοί Σταθμοί σε όλη τη χώρα από Δευτέρα

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
1

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού "ΣΚΑΪ", από Δευτέρα κλείνουν και τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Την  αναστολή λειτουργίας των Δημοτικών Σχολείων από τη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινώσει η Κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού "ΣΚΑΪ".

Η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί από την Κυβέρνηση, ύστερα από σχετική εισήγηση των Επιστημόνων του ΕΟΔΥ, εντός της ημέρας.

Την αναμενόμενη απόφαση είχε προαναγγείλει  το πρωί ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, με την εξής δήλωση: "Είναι κάτι που θα το δούμε σήμερα για να περιορίσουμε μια ακόμη πηγή κινητικότητας, και όχι γιατί υπάρχει πρόβλημα υπερμετάδοσης από τα σχολεία" .

Το υπουργείο Παιδείας έχει προβλέψει τηλεκπαίδευση και για  τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου.

Παρουσία της Ν. Κεραμέως οι ανακοινώσεις για τα Δημοτικά Σχολεία

Αναβλήθηκε για αύριο Σάββατο, η προγραμματισμένη για σήμερα στις 6 το απόγευμα   κοινή Συνέντευξη Τύπου  με τον Ν. Χαρδαλιά της  υπουργού Παιδείας , όπου θα ανακοίνωνε τις αποφάσεις  για  το πως θα λειτουργήσουν  τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία από τη Δευτέρα .

Οπως ανακοινώθηκε από τον Συντονιστή της Συνέντευξης Τύπου, οι ανακοινώσεις της Ν. Κεραμέως αναβάλλονται για αύριο Σάββατο επειδή ακόμη οι Επιστημονική Επιτροπή δεν έχει ολοκληρώσει την σχετική  εισήγησή της .

Περισσότερα εκπαιδευτικά νέα εδώ.





Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου