5 μυστικά για την απόλυτη επίπεδη κοιλιά!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
5 μυστικά  για την απόλυτη επίπεδη κοιλιά!Κάνετε δίαιτα, γυμνάζεστε, προσέχετε με σθένος τη διατροφή σας και, ενώ τα κιλά σας δείχνουν κανονικά, δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από την «extra» κοιλίτσα. Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και εσείς αγχώνεστε για το πώς θα μπείτε στο καινούργιο σας μπικίνι.
Εμείς καταλαβαίνουμε την αγωνία σας γι’ αυτό σας αποκαλύπτουμε 5 μυστικά που αν τα τηρήσετε θα την εξαφανίσουν μια για πάντα.
Μικρά και πολλά γεύματα
Τα πολλά και μικρά γεύματα είναι κάτι που κρύβει μεγάλη αλήθεια για μια επίπεδη κοιλιά. Αν λοιπόν ως τώρα καταφεύγατε στις δίαιτες νηστείας, είναι πολύ φυσιολογικό η κοιλιά σας να είναι «τούμπανο». Ο λόγος; Στις δίαιτες αυτές το σώμα μας αποθηκεύει λίπος για ν’ αντέξει και έτσι η κοιλιά φουσκώνει.
Για το λόγο αυτό, καλό θα ήταν να τρώτε κάθε τρεις με τέσσερις ώρες μια μπάρα πρωτεΐνης, λίγο τυρί χαμηλών λιπαρών ή αμύγδαλα και ένα μήλο. Τα μικρά και υγιεινά σνακ αυξάνουν το μεταβολισμό και εξισορροπούν το σάκχαρο στο αίμα. Όσο πιο χαμηλά κρατάτε το σάκχαρο λοιπόν, τόσο πιο χαμηλά κρατάτε την ινσουλίνη, η οποία ευθύνεται για την αποθήκευση λίπους στη μέση σας. 
Πράσινο τσάι 
Αν όπου λέτε πως κάνετε δίαιτα, σας παροτρύνουν να πιείτε πράσινο τσάι, να ξέρετε πως έχουν απόλυτο δίκιο! Τα αντιοξειδωτικά στοιχεία που έχει το πράσινο τσάι, δίνουν ώθηση στον μεταβολισμό και στοχεύουν συγκεκριμένα στο λίπος του στομαχιού.
5 μυστικά  για την απόλυτη επίπεδη κοιλιά!Αλάτι τέλος!
Το αλάτι αποτελεί ύπουλο εχθρό για μια επίπεδη κοιλιά. Αν δεν μπορείτε να το κόψετε τελείως, τότε περιορίστε το σε μεγάλο βαθμό. Το αλάτι κάνει κατακράτηση υγρών και μας προκαλεί φουσκώματα. Αν θεωρείτε πως χωρίς το αλάτι το φαγητό σας δεν θα έχει γεύση, τότε βρείτε άλλα «κόλπα», όπως να το νοστιμέψετε με πιπέρι καγιέν που αυξάνει και το μεταβολισμό μας ή με σάλτσα ντομάτας.
Πείτε όχι στα light προϊόντα  
Πολλοί νομίζουν πως τα light προϊόντα είναι ιδανικά για την περίοδο της δίαιτας. Λάθος, αυτό αποτελεί ένα μεγάλο μύθο! Οι σακχαρο-αλκοόλες , όπως η σορβιτόλη και η μαννιτόλη, χρησιμοποιούνται ως γλυκαντικά στα προϊόντα διατροφής και παράγουν αέρια στο έντερο, πράγμα που κάνει την κοιλιά μας «τούμπανο».
Πείτε ναι στα βότανα
Αν μέχρι τώρα περιφρονούσατε τα βότανα, αλλάξτε ρότα. Το ginger, η μέντα και το χαμομήλι βοηθούν στην πέψη και μειώνουν το φούσκωμα. Αν δεν σας αρέσει το τσάι από βότανα, δοκιμάστε ανανά, θα πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)