Η πραγματικότητα μιας φανταστικής ζωής - Αποστόλης Ζυμβραγάκης

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
9




Πατήστε πάνω δεξιά το σύμβολοκαι διαβάστε online και δωρεάν ολόκληρο το μυθιστόρημα!



Η Θεώνη Παπαδάκη, κάτι παραπάνω από σαράντα μέρες μετά το θάνατο του συζύγου της, εκτός από τον πόνο του πένθους της, έχει να αντιμετωπίσει και τα χρέη που της κληροδότησε η κρυφή ζωή του μακαρίτη.

Την ίδια στιγμή η χώρα συγκλονίζεται από την άγρια δολοφονία ενός οικονομικού κολοσσού  έξω από τη βίλα του.

Η δολοφονία αυτή επηρεάζει άμεσα τη ζωή της Θεώνης, καθώς ξεμπλέκει έναν μίτο καλά κρυμμένων μυστικών που ανατρέπουν όλα όσα γνώριζε μέχρι εκείνη τη μέρα.
              
Μέσα από την αναδρομή στο παρελθόν θα ανακαλύψετε τι παιχνίδια μπορεί να παίζει η μοίρα στις ζωές των ανθρώπων, ενώ οι αναφορές στο παρόν θα σας θυμίσουν πολλές φορές τον εαυτό σας και τις δυσκολίες της καθημερινότητας.
              
Είναι όμως αυτή η πραγματικότητα ή κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτήν…;
              
Η απάντηση μέσα στις σελίδες του πρώτου μυθιστορήματος του Αποστόλη Ζυμβραγάκη. Ένα μυθιστόρημα γεμάτο ένοχα μυστικά, δυνατά πάθη και έντονες ανατροπές, με ένα συγκλονιστικά απρόβλεπτο φινάλε. 



Γεννημένος στην Αθήνα στις 19/03/1988, ο Αποστόλης Ζυμβραγάκης γράφει στα 23 του το πρώτο του ολοκληρωμένο μυθιστόρημα.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος της Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής – Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και απασχολείται από τα 18 του στον χώρο της εκπαίδευσης. Το 2010 δημιούργησε το εκπαιδευτικό blog http://e-didaskalia.blogspot.gr, το οποίο σήμερα έχει γίνει μία από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες e-learning στην Ελλάδα με συνολικές προβολές σελίδας που ξεπερνούν τa 32.000.000 και με επισκεψιμότητα που αγγίζει τους 90.000 χρήστες καθημερινώς. Παράλληλα εξίσου δημοφιλείς είναι και οι σελίδες του στο facebook και στο twitter, αφού απαριθμούν περίπου 60.000 θαυμαστές.

 Η συγγραφή προέκυψε ύστερα από έντονες εσωτερικές αναζητήσεις και το έργο «Η πραγματικότητα μιας φανταστικής ζωής» είναι το νέο του ξεκίνημα στο μαγικό κόσμο των μυθιστορημάτων.


Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια
  1. Εκπληκτικό!!! Το ρούφηξα μέσα σε μία μέρα! Δυνατή ιστορία με απίστευτο φινάλε! Ιδανική πρόταση για το καλοκαίρι, σ' ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας. Εύχομαι τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Εύχομαι ένα καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννα Παλαιολόγου3 Αυγούστου 2014 στις 6:45 μ.μ.

    Πραγματικά πολύ ωραίο και πρωτότυπο τέλος! Ένα βιβλίο που σίγουρα σου μένει και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα "καταξιωμένα" βιβλία. Ανυπομονώ να το δω και σε έντυπη έκδοση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Εύχομαι ένα καλό καλοκαίρι! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αικατερίνη Πολυμενοπούλου19 Νοεμβρίου 2014 στις 4:15 π.μ.

    Εξαιρετικό βιβλίο!!! ☺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταπληκτικό . Το διαβασα χωρις διάλειμμα. Πολυ δυνατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξαιρετικό και ιδιαίτερα δημιουργικό βιβλίο με απίστευτο φινάλε!Το διάβασα αποσβολωμένη σε μια μέρα και πραγματικα μας έφτιαξες την καραντίνα😊😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου