Super Hero Quiz: Ποια ικανότητα θα ήθελες να έχεις και τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σου;

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


Δεν μπορεί, θα το έχεις σκεφτεί. Πόσο θα ήθελες να είσαι σαν τον superman και να μπορείς να πετάς στα σύννεφα ή από την άλλη πόσο βολικό θα ήταν να μπορείς να βλέπεις το μέλλον, σαν άλλη μαγισσούλα Φοίβη. Αν μπορούσες λοιπόν να διαλέξεις μια υπερφυσική ικανότητα, ποια θα ήταν αυτή;

Διάλεξε από τις παρακάτω super ικανότητες εκείνη που πιστεύεις πως θα σε έκανε περισσότερο ευτυχισμένη και δες τι σημαίνει αυτό για το χαρακτήρα σου. Plus: η ικανότητα που επιλέγεις δίνει πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για το επάγγελμα που θα σου ταίριαζε! 

Η ικανότητα να πετάς
Η ικανότητα να ταξιδεύεις στο χρόνο
Η ικανότητα να είσαι αόρατη
Η ικανότητα να βλέπεις με ακτίνες Χ
Η ικανότητα να αλλάζεις μορφή
Η ικανότητα να διαβάζεις τις σκέψεις των άλλων
Η ικανότητα να βλέπεις το μέλλον
Η σούπερ ακοή



Απαντήσεις:

Η ικανότητα να πετάς

Είσαι άτομο που θέλει να βλέπει τη “μεγάλη εικόνα” της ζωής και πως τα πράγματα μπορούν να ταιριάζουν μεταξύ τους. Οι μικρές λεπτομέρειες σε ενοχλούν και σου αρέσει να παίρνεις ρίσκο και να έχεις την ελευθερία σου. Σαν άλλη wonder-woman πετάς στους αιθέρες (θα ήθελες δηλαδή) και κάνεις όλο το γυναικείο πληθυσμό περήφανο!!

Η ονειρική δουλειά: Θα ήσουν πολύ καλή πιλότος ή αστροναύτης (hello!! για να πετάς...). Βέβαια καλό είναι να σκεφτείς και δουλειές που μπορούν να έχουν να κάνουν με πολιτική, ίσως στη διοίκηση ή σε κάποια ομάδα δημόσιας έρευνας. 

Η ικανότητα να ταξιδεύεις στο χρόνο

Σε ενδιαφέρουν οι αιτίες των πραγμάτων και ειδικά πως τα λάθη του παρελθόντος σμιλεύουν το μέλλον. Είσαι πολύ περίεργη για το πόσο διαφορετικοί μπορεί να είναι οι άνθρωποι στη ζωή τους. Πόσο θα ήθελες να έχεις το ειδικό αμαξάκι-ντελόριαν και να προγραμματίζεις τα ταξίδια σου στο μέλλον;

Η ονειρική δουλειά: Τρελαίνεσαι για δραστηριότητες που μπορούν να αλλάξουν τη ροή των πραγμάτων. Μια καριέρα στην επιστημονική έρευνα, στον τομέα της ιστορίας ή της ανθρώπινης συμπεριφοράς ίσως είναι το ιδανικό μονοπάτι για σένα.

Η ικανότητα να είσαι αόρατη

Μάλλον είσαι ντροπαλή και έχεις τη συνήθεια να παρατηρείς τα πάντα γύρω σου από απόσταση. Θέλεις να ξέρεις τα πάντα και οτιδήποτε συμβαίνει στο περίγυρό σου. Σαν να ήσουν μία από τους Φανταστικούς τέσσερις που μπορούσε να εξαφανιστεί όποτε το ήθελε. 

Η ονειρική δουλειά: Συγγραφέας, καλλιτέχνης ή ακόμη και ιδιωτικός ντετέκτιβ είναι μερικά από τα επαγγέλματα στα οποία θα ήσουν άψογα.

Η ικανότητα να βλέπεις με ακτίνες Χ

Θέλεις να βλέπεις στη βαθύτερη αιτία των προβλημάτων και να φτάνεις στην καρδιά κάθε θέματος. Σου αρέσουν οι προκλήσεις και τρελαίνεσαι να λύνεις γρίφους που άλλοι δεν μπορούν ούτε καν να δουν. 

Η ονειρική δουλειά: Φυσική, πολιτική, μαθηματικά και ιατρική είναι τα πιο διαδεδομένα επαγγέλματα που απαιτούν ικανότητες σαν τη δική σου να λύνεις προβλήματα

Η ικανότητα να αλλάζεις μορφή

Είσαι πολύ κοινωνική και σου αρέσει να αναμιγνύεσαι με το πλήθος και να ενσωματώνεσαι στην παρέα. Είναι αλήθεια πως πολλές φορές νιώθεις την ανάγκη να σε θαυμάσει ο περίγυρός σου. Όπως και να έχει είσαι ένα άτομο που του αρέσει να διασκεδάζει τα πλήθη. Άλλωστε ποια δεν θα ήθελε να έχει αυτό το κορμί (Rebbeca Romjin υποδυόμενη τη Μιστίκ στους X Men)

Η ονειρική δουλειά: Μήπως να σκεφτόσουν κάτι στον τομέα της διασκέδασης και του θεάματος; Θα ήταν ιδανικό για εσένα. 

Η ικανότητα να διαβάζεις τις σκέψεις των άλλων

Έχεις από φυσικού σου την ικανότητα να διαβάζεις του άλλους γύρω σου. Ξέρεις να βλέπεις πίσω από τις λέξεις την πραγματική υπόσταση όσων σου λένε και των πράξεων των ανθρώπων που σε περιβάλουν. Κάτι σαν τον σοφό καθηγητή που μπορεί με το μυαλό του και μόνο να κάνει θαύματα. 

Η ονειρική δουλειά: Ένα τέτοιο χάρισμα θα ήταν ιδανικό για μια σύμβουλο ή μια ψυχολόγο

Η ικανότητα να βλέπεις το μέλλον

Είσαι πολύ δημιουργική και σου αρέσει η περιπέτεια. Θα μεταφερόσουν με μιας στο μέλλον αν αυτό ήταν δυνατό. Έχεις την τάση να αναζητάς τι θα μπορούσε να γίνει στο μέλλον και αναρωτιέσαι πως μπορείς να το κάνεις να συμβεί μια ώρα αρχύτερα. Δεν θα ήταν ωραίο να έχεις φλας από όσα θα συμβούν στο μέλλον, όπως η Φοίβη από το Chramed και έτσι να ξέρεις τι σε... περιμένει;

Η ονειρική δουλειά: Το επάγγελμα που σου ταιριάζει γάντι είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με νέες τεχνολογίες. Σκέψου αν θα μπορούσες να γίνεις εξερευνητής, επιστήμονας ή συγγραφέας έργων επιστημονικής φαντασίας

Η σούπερ ακοή

Το ενδιαφέρον σου για ό,τι συμβαίνει γύρω σου είναι τόσο έντονο, που πολλές φορές θα έλεγε κανείς πως “χώνεις τη μύτη σου” και σε πράγματα που δεν σε αφορούν. Θέλεις να είσαι ενημερωμένη για τα τελευταία νέα. Κάτι σαν τον Σούπερμαν που ακούει τα πάντα όπου και να βρίσκεται! 

Η ονειρική καριέρα: Θα μπορούσες να γίνεις μια πολύ καλή ρεπόρτερ ή ακόμη και να έχεις τη δική σου στήλη με τα πιο πικάντικα γκόσιπ. Από την άλλη, επειδή ακριβώς το ενδιαφέρον σου έχει να κάνει με τον ήχο, θα γινόσουν εξαιρετική μουσικός.

Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)