Όταν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες γίνονται σούπερ-ήρωες!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Το "The Superhero Project" είναι το πρότζεκτ μιας καλλιτέχνη φωτογράφου, της οποίας ο γιος είναι παιδί με ειδικές ανάγκες.
Η Renne άρχισε το έργο της το 2012 με τη λήψη φωτογραφιών του γιου της, του Απόλλωνα, ο οποίος γεννήθηκε με ένα διπλό αορτικό τόξο. Το 2012 είχε δύο χειρουργικές επεμβάσεις καρδιάς και του τοποθετήθηκε ένας σωλήνας σίτισης. Ήθελε να θεωρεί τον εαυτό του ισχυρό και ισχυρό, όχι ως θύμα της μοναδικής καρδιά του.
Όταν είδε πόσο πολύ αγαπούσε τις εικόνες, αποφάσισε να κάνει αυτές τις ευεργετικές φωτογραφίσεις και σε άλλα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ο Σούπερ Cody είναι έτοιμος να κατακτήσει τον κόσμο!
Η μαμά του Cody αγαπούσε τις φωτογραφίες του και είπε το εξής: "Όταν αποθαρρύνομαι, βλέπω αυτές τις φωτογραφίες και θυμάμαι ότι δεν υπάρχουν όρια σ 'αυτόν".

Cody Bear

"Ελπίζω κάποια μέρα, όταν μεγαλώνει ο ίδιος να δει σε αυτές τις φωτογραφίες ό,τι βλέπω κι εγώ. Έναν ανεκτίμητο και πολύτιμο σούπερ ήρωα για να κατακτήσει τον κόσμο. " Μαμά του Cody.

Απόλλωνας, έμπνευση για τις superhero φωτογραφίες

"Θέλω τον Απόλλωνα να δει τον εαυτό του ως δυνατό και ισχυρό. Ελπίζω ότι ποτέ δεν θα αισθανθεί μειονεκτικά για τα σημάδια του ή τον σωλήνα σίτισης".

Απόλλων

Melanie

Η Melanie είναι ένα φωτεινό και ενεργητικό κορίτσι 4 χρονών, η οποία ξυπνάει κάθε μέρα χαμογελώντας. Η Melanie έχει διάγνωση του αυτισμού, όπως επίσης και επιληψία και αισθητικές διαταραχές επεξεργασίας. Ακόμα κι αν αυτές οι συνθήκες κάνουν τα πράγματα πολύ πιο δύσκολα, η Melanie συνεχίζει να δείχνει την ευτυχία και την επιμονή στα μάτια της.

Mila και ο αδελφός της

Η Mila και ο αδερφός της. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτά τα δύο σούπερ παιδάκια.

Mila

Η Mila είναι ένα όμορφο κορίτσι με απραξία του λόγου. Δεν μπορεί να πει πολλές λέξεις, αλλά το πρόσωπό της τα λέει όλα!

Avery

"Οι φωτογραφίες είναι το αγαπημένο μου από αυτήν, καθώς έχουν συλλάβει το πνεύμα της με έναν μοναδικό τρόπο. Το Superhero project ήταν μια ευκαιρία για να δείξουμε ότι εκείνη δεν ορίζεται από τις καθυστερήσεις της, αλλά είναι ένα παιδί που γελάει εύκολα, γρήγορα αγαπά, συγχωρεί συχνά, και δίνει στην οικογένεια και στους φίλους της μια βαθιά αλλαγή της προοπτικής της σε ό,τι εκτιμούν στη ζωή "
Μαμά της Avery.

Χαμογελαστή, ευτυχισμένη, Avery

Βικτόρια

"Σε αυτές τις εικόνες βλέπω όμορφα τι γίνεται στο παιδί μου. Είμαι περήφανη για το πόσο ισχυρή είναι. Έχω έναν θησαυρό από εκείνη, αυτές τις φωτογραφίες".
 "Μαμά της Βικτόρια.

Σούπερ Βικτόρια

Η Βικτόρια γεννήθηκε με συγγενή μηριαία ανεπάρκεια. Αυτό σημαίνει ότι το μηριαίο οστό σε ένα πόδι είναι μικρότερο από ό,τι θα έπρεπε. Είναι ένα όμορφο, λαμπερό κορίτσι που θα υποβληθεί σε μια σειρά ενεργειών για να επιμηκύνει το πόδι της.

Περισσότερα θέματα για άτομα με ειδικές ανάγκες εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)