Κατατέθηκε η ελληνική πρόταση στη Βουλή

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

Είναι στα αγγλικά, σε ένα άρθρο και συνοδεύεται από επιστολή Τσίπρα


ΒΟΥΛΗ ΕΛΛΑΔΑ

Η πρόταση στη Βουλή, που βρίσκεται ήδη και στα χέρια των δανειστών, κατατέθηκε πριν από μερικά λεπτά και στην ελληνική βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση είναι στα Αγγλικά (όπως δηλαδή στάλθηκε στον πρόεδρο του Eurogroup), είναι ολόκληρη σε ένα άρθρο και συνοδεύεται από επιστολή του Αλέξη Τσίπρα με την οποία ζητά την εξουσιοδότηση του Κοινοβουλίου προκειμένου να πάει και πάλι στις Βρυξέλλες προκειμένου να διαπραγματευτεί.
Την ίδια στιγμή, ωστόσο, θολό παραμένει το τοπίο σχετικά με την διαδικασία που θα ακολουθηθεί αύριο. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες αρκετές εκ των οποίων είναι αλληλοσυγκρουόμενες. Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως η συνεδρίαση της Ολομέλειας θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ πριν η πρόταση θα εξεταστεί στην επιτροπή Οικονομικών.
Παράλληλα, μετά από περίπου 3,5 ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού με την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρόεδρος έφυγε από το Μέγαρο Μαξίμου χωρίς να κάνει δηλώσεις και λίγα λεπτά αργότερα έφτασε εκεί ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος που αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Περισσότερες ειδήσεις εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)