Υπάρχει κανένας που να μην λατρέυει την πίτσα; Δύσκολα! Φτιάξτε εύκολα πιτσάκια σε 10 μόνο λεπτά για κάθε ώρα της ημέρας!
Ένα πεντανόστιμο σνακ που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα για το σχολείο, τη δουλειά και όχι μόνο! Φτιάξτε την παρακάτω συνταγή και να είστε σίγουρες ότι όλοι θα γλέιφουν τα δάχτυλά τους!
ΥΛΙΚΑ (για 10 μερίδες)
10 πιτάκια μικρά
4 ντομάτες (κομμένες σε ροδέλες)
5 φέτες τυρί
5 φέτες γαλοπούλα ή ό,τι άλλο αλαντικό θέλετε
Ρίγανη
Για τη σάλτσα:
1 κ.σ πελτές ντομάτα
1 ντομάτα
½ κρεμμύδι
3 κ.σ λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
10 πιτάκια μικρά
4 ντομάτες (κομμένες σε ροδέλες)
5 φέτες τυρί
5 φέτες γαλοπούλα ή ό,τι άλλο αλαντικό θέλετε
Ρίγανη
Για τη σάλτσα:
1 κ.σ πελτές ντομάτα
1 ντομάτα
½ κρεμμύδι
3 κ.σ λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, βάλτε το λάδι να ζεσταθεί και προσθέστε τα κρεμμύδια ώστε να σοταριστούν ελαφρά. Κόψτε τη μία ντομάτα σε μικρά κομματάκια και προσθέστε την στο κατσαρολάκια. Αφού μαλακώσει, ρίξτε τον ντοματοπελτέ, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη και αφήστε να σιγοβράσει για περίπου δέκα λεπτά.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, βάλτε το λάδι να ζεσταθεί και προσθέστε τα κρεμμύδια ώστε να σοταριστούν ελαφρά. Κόψτε τη μία ντομάτα σε μικρά κομματάκια και προσθέστε την στο κατσαρολάκια. Αφού μαλακώσει, ρίξτε τον ντοματοπελτέ, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη και αφήστε να σιγοβράσει για περίπου δέκα λεπτά.
Όταν είναι η σάλτσα σας είναι έτοιμη, κατεβάστε την από τη φωτιά και βάλτε μία κουταλιά σε κάθε πιτάκι. Προσθέστε μία φέτα τυρί, μία φέτα γαλοπούλα μία ροδέλα ντομάτα, πασπαλίστε με ρίγανη και επαναλάβετε τη διαδικασία για όλα τα πιτάκια.
Ψήστε τα πιτσάκια σας σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 10 λεπτά, στους 200 βαθμούς. Έτοιμα! Τόσο απλά!
Περισσότερες συνταγές εδώ.