ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

7/9/15

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Μυτιλήνη με περισσότερους από 20.000 πρόσφυγες και καθημερινές αιματηρές συγκρούσεις

lesvos1

Εκτός ελέγχου βρίσκεται πλέον η κατάσταση στη Μυτιλήνη, με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που παραμένουν εγκλωβισμένοι στο νησί να ξεπερνούν τις 20.000 και καθημερινά να φτάνουν και νέοι. Την ίδια ώρα οι συγκρούσεις, πολλές φορές αιματηρές, βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, ενώ η άφιξη διμοιριών των ΜΑΤ έχει εξαπολύσει σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το lesvosnews.gr κύμα βίας κατά των μεταναστών.
Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 10.000 Σύροι πρόσφυγες παραμένουν στο νησί χωρίς ακόμα να έχουν καταφέρει να καταγραφούν τα στοιχεία τους για να τους δοθεί η άδεια να μπουν στο Ελευθέριος Βενιζέλος και τα άλλα πλοία που τους μεταφέρουν στον Πειραιά, για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.
Η Λέσβος γνωρίζει πρωτόγνωρες εικόνες, που μέχρι τώρα μόνο στις οθόνες των τηλεοράσεων μας βλέπαμε, από τα επεισόδια που γίνονται στην Αθήνα.
Η ήσυχη κοινωνία της Λέσβου, έχει διαταραχθεί σε υψηλότατο βαθμό. Δυστυχώς, οι διμοιρίες των ΜΑΤ που ήρθαν από την Αθήνα για να επιβάλλουν την τάξη, πετυχαίνουν ακριβώς το αντίθετο, μεταδίδουν τοπικά Μέσα, καθώς κάνουν λόγο για αδιάκριτη βία στο ψαχνό.
Ενδεικτικό είναι ότι υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες για αστυνομικούς των ΜΑΤ, οποίοι χτυπούσαν στο ψαχνό αδιακρίτως αν είχαν μπροστά τους, Αφγανούς, Πακιστανούς, Σύρους ή ακόμα και Έλληνες.
Τα ΜΑΤ μετέτρεψαν την πόλη της Μυτιλήνης σε εμπόλεμη περιοχή, αναφέρει χαρακτηριστικά το lesvosnews.gr.
Καθημερινά η πόλη της Μυτιλήνης και ιδιαίτερα στο χώρο του λιμανιού, διαδραματίζονται σκληρές εικόνες με ανθρώπους χτυπημένους, ματωμένους, τραυματισμένους…
lesvos1lesvos2lesvos3lesvos4lesvos5lesvos6lesvos7lesvos8lesvos9lesvos91lesvos92lesvos93

Περισσότερες ειδήσεις εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

 
Copyright © 2022 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger