Υλικά
2 κιλά ζάχαρη 2 πακέτα κορν φλάουρ λίγη μαστίχα Χίου κοπανισμένη λίγο ανθόνερο 1 βανίλια 6 ποτήρια νερό 8 φύλλα ζελατίνη 5 φακελάκια ινδοκάρυδο Αν θέλεις χρώμα, προσθέτεις και γλυκό του κουταλιού ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα και τη βάζουμε σε χαμηλή φωτιά. Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα.
Μόλις πήξει το μείγμα αναποδογυρίζουμε σε ένα ταψί. Όταν κρυώσει λιγάκι βάζουμε το ταψί στο ψυγείο. Μετά από 4-5 ώρες το βγάζουμε από το ψυγείο και κόβουμε σε μικρά τετραγωνάκια.
Μπορούμε να κυλίσουμε ένα ένα τα κομματάκια μέσα σε μια πιατέλα που έχουμε τοποθετήσει το ινδοκάρυδο, διαφορετικά τα βάζουμε σε μια πιατέλα με ζάχαρη άχνη
Περισσότερες συνταγές εδώ.