Θέλετε να δοκιμάσουμε ένα ξεχωριστό γλυκάκι;Μπείτε στην κουζίνα μαζί με τα παιδιά και φτιάξτε αυτά τα υπέροχα cake pops που συνδυάζουν μοναδικά το κέικ με τα γλειφιτζούρια! Μια γλυκιά νοστιμιά που είναι αρκετά διαδεδομένη στο εξωτερικό! Θα τα λατρέψετε!
Υλικά:
15 μπισκότα
250 γρ. κέικ ή τσουρέκι
180 γρ. τυρί κρέμα
50 γρ. βούτυρο
30 γρ. μέλι
ζάχαρη άχνη προαιρετικά
διάφορες σοκολάτες
καραμελάκια για τη διακόσμηση
250 γρ. κέικ ή τσουρέκι
180 γρ. τυρί κρέμα
50 γρ. βούτυρο
30 γρ. μέλι
ζάχαρη άχνη προαιρετικά
διάφορες σοκολάτες
καραμελάκια για τη διακόσμηση
Εκτέλεση:
Στο μίξερ θρυμματίζουμε τα μπισκότα και μετά τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το κέικ σε πολύ μικρά κομμάτια, ρίχνουμε το τυρί κρέμα, το βούτυρο και το μέλι. Ζυμώνουμε καλά και, στη συνέχεια, σχηματίζουμε μικρά μπαλάκια. Βουτάμε το κάθε ξυλάκι σε λιωμένη σοκολάτα και μετά βάζουμε από πάνω ένα μπαλάκι από το μείγμα του κέικ και τοποθετούμε σε ένα ταψί. Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσουν για τουλάχιστον 3 ώρες. Στη συνέχεια, λιώνουμε σοκολάτες της αρεσκείας μας και βουτάμε μέσα τα μπαλάκια. Αμέσως μετά, τα διακοσμούμε με καραμελάκια, τρούφα ή δημητριακά.
Περισσότερες συνταγές εδώ.