6 βιντεομαθήματα για να μάθετε υπολογιστή! Απλά και κατανοητά βίντεο στα ελληνικά για να μάθετε να παίζετε στα δάχτυλα τα Windows, το Office, το Photoshop και το Internet!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


Τα βίντεο που ακολουθούν θα σας χρησιμεύσουν σε δύο περιπτώσεις: Πρώτον, αν είστε οι ίδιοι αρχάριοι στους υπολογιστές και δεύτερον, αν οι γονείς σας σάς παρακαλάνε για «ένα-δυο μαθηματάκια, δεν θα σου πάρει χρόνο» κι εσείς βαριέστε αφόρητα. Σας βρήκαμε αυτά τα ένα-δυο μαθηματάκια σε απλά ελληνικά, σύντομα και κατατοπιστικότατα. Μην ευχαριστείτε εμάς, το YouTube να ευχαριστήσετε.



Αυτό το κατατοπιστικό βιντεάκι (μέρος μιας σειράς βίντεο-μαθημάτων για το Word την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ) σας μαθαίνει τα βασικά για τον δημοφιλέστερο επεξεργαστή κειμένου.



Και συνεχίζουμε με το Excel, σε όσο το δυνατόν πιο απλά λόγια.



Εν συνεχεία, μαθαίνουμε πώς βάζουμε σελιδοδείκτες στους web browser Chrome και Firefox, για να βρίσκουμε εύκολα και γρήγορα τις σελίδες που επισκεπτόμαστε συχνά.



Θέλετε να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας με το Photoshop; Το παρακάτω βιντεάκι θα σας εξηγήσει τον τρόπο για να το κάνετε.



Τέλος, το βίντεο που ακολουθεί εξηγεί απλά και κατανοητά πώς γράφουμε μουσική από τον υπολογιστή σε CD.



Περισσότερα εκπαιδευτικά βίντεο εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)