Τεστ: Ποιος είναι ο μεγάλος σου έρωτας; Ποια άτομα παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου;

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


Αν έπρεπε αν πεις πέντε, έξι ονόματα αγαπημένων (ή και όχι) προσώπων χωρίς να το πολυσκεφτείς, ποια θα ήταν αυτά; Σε περίπτωση που σου ζητούσαν να δώσεις τους τίλους τεσσάρων τραγουδιών που σε εκφράζουν/σου αρέσουν πολύ τι θα απαντούσες; Κάνε το τεστ και θα σου αποκαλυφθούν πολλά πράγματα για την προσωπική σου ζωή και τα πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο σε αυτή. 

Αν και δεν είμαι ψυχολόγος, υποθέτω πως τα ονόματα εκείνα που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, “πετάγονται” στο μυαλό μας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Από την άλλη, πάντα ένα τραγούδι που είναι το αγαπημένο σου ή τέλος πάντων έχει κολλήσει και παίζει ασταμάτητα στην playlist σου υποδηλώνει κάτι για την ψυχολογική σου κατάσταση. 

Συμπλήρωσε λοιπόν χωρίς να το πολυσκεφτείς αυτό που ζητείται από κάθε πρόταση. Πρόσεξε να σημειώνεις ονόματα και τραγούδια με τη σειρά που εμφανίζονται οι προτάσεις, γιατί αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα που θα πάρεις. 

1. Σημείωσε ένα όνομα ατόμου του αντίθετου φύλου 

2. Γράψε ένα όνομα ενός φίλου/ης ή μέλους της οικογένειάς σου

3. Βάλε άλλο ένα όνομα ενός φίλου/ης ή μέλους της οικογένειάς σου

4. Πρόσθεσε και ένα τρίτο όνομα φίλου/ης ή μέλους της οικογένειάς σου

5. Τέλος συμπλήρωσε ένα ακόμη όνομα ατόμου του αντίθετου φύλου 

6. Γράψε τον τίτλο ενός τραγουδιού

7. Γράψε τον τίτλο ενός τραγουδιού

8. Γράψε τον τίτλο ενός τραγουδιού

9. Γράψε τον τίτλο ενός τραγουδιού

Tip: Για να μην μπερδευτείς, σημείωσε σε ένα χαρτί τον αριθμό κάθε πρότασης και δίπλα την απάντηση που έδωσες. Σύγκρινε τις σημειώσεις σου με την εξήγηση που θα δεις παρακάτω για κάθε όνομα και τίτλο τραγουδιού αντίστοιχα. 


Αποτελέσματα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟ. 1: Το όνομα του αντίθετου φύλου

Το πρώτο όνομα του αντίθετου φίλου είναι εκείνος που αγαπάς πραγματικά. H μεγάλη σου αγάπη που μένει πάντα μέσα στην καρδιά σου. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟ. 2: Ο πρώτος φίλος/οικογενειακό πρόσωπο

Εκείνος/η που επέλεξες να βάλεις πρώτο στη λίστα με τα όνοματα φίλων είναι το άτομο για το οποίο νοιάζεσαι περισσότερο. Τρέφεις τα πιο αγνά αισθήματα για εκείνον και σε απασχολεί το μέλλον του. 

ΠΡΟΤΑΣΗ Νο. 3: Το δεύτερο πρόσωπο από το φιλικό/συγγενικό σου περιβάλλον

Το άτομο που ήρθε δεύτερο στο μυαλό σου ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς είναι εκείνο που σε γνωρίζει καλύτερα από τον οποιονδήποτε. Η κολλητή, η μαμά, ο αδερφός που σε γνωρίζει σαν την παλάμη του χεριού του γιατί σε νοιάζεται και σε αγαπάει. 

ΠΡΟΤΑΣΗ Νο. 4: Το τρίτο πρόσωπο από το φιλικό/συγγενικό σου περιβάλλον

Το τελευταίο όνομα φίλου ή μέλους της οικογένειας που έγραψες, είναι και αυτός/ή στον οποίο μπορείς να βασιστείς. Το τυχερό σου αστέρι με τη βοήθεια του οποίου θα καταφέρεις πολλά!!

ΠΡΟΤΑΣΗ Νο. 5: Το δεύτερο όνομα του αντίθετου φύλου

Τέλος, το δεύτερο όνομα του αντίθετου φύλου που διάλεξες, είναι κάποιος που σου αρέσει πολύ, όμως η σχέση σου μαζί του δεν μπορεί να δουλέψει. Το ξέρεις, δεν θέλεις να το πιστέψεις; Το υποψιάζεσαι; Πάντως η πικρή αλήθεια είναι πως όσο και να σου αρέσει, δύσκολα θα μπορούσατε να είστε μαζί. 

ΠΡΟΤΑΣΗ Νο. 6: Το πρώτο τραγούδι

Το πρώτο τραγούδι που σημείωσες είναι εκείνο που ταιριάζει με τον άνθρωπο που βγήκε πως αγαπάς (Το πρώτο όνομα από εκείνα του αντίθετου φύλου). Περιγράφει τα συναισθήματά σου για εκείνον, εξηγεί τον τρόπο που σε σκέφτεται και σου συμπεριφέρεται και αναλύει τη μεταξύ σας σχέση. 

ΠΡΟΤΑΣΗ Νο. 7: Το δεύτερο τραγούδι

Το δεύτερο τραγούδι είναι ένα κομμάτι που αφορά στον δεύτερο άνθρωπο που επέλεξες από το αντίθετο φύλο (το τελευταίο όνομα που σημείωσες), με τον οποίο μάλλον τα πράγματα δεν θα λειτουργήσουν μεταξύ σας. Ίσως αν το ακούσεις ξανά καταλάβεις και το γιατί! 

ΠΡΟΤΑΣΗ Νο. 8: Το τρίτο τραγούδι

Ποια μελωδία ήταν εκείνη που συμπλήρωσες τρίτη; Αυτή εξηγεί πολλά για τον τρόπο που σκέφτεσαι, τα όσα σε απασχολούν αυτό τον καιρό ή και εκείνα που σε χαρακτηρίζουν γενικά σαν γυναίκα.

ΠΡΟΤΑΣΗ Νο. 9: Το τέταρτο τραγούδι

Το τελευταίο άσμα είναι και εκείνο που περιγράφει μουσικά τι αισθάνεσαι για τη ζωή. Πώς την έχεις στο μυαλό σου και ποια είναι πάνω-κάτω η κοσμοθεωρία σου; Άκουσε το τραγούδι και θα καταλάβεις.

Περισσότερα τεστ εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)