ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

8/4/17

Τι καιρό θα κάνει το ΠάσχαΠιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις των Σάκη Αρναούτογλου και Τάσου Αρνιακού, σήμερα και την Κυριακή των Βαΐων ο καιρός προβλέπεται καλός σε ολόκληρη τη χώρα.
Από τη Μεγάλη Δευτέρα έως και τη Μεγάλη Τετάρτη, όμως, παρόλο που οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλές (έως 25 βαθμούς) και ο καιρός αίθριος, υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνει την εμφάνισή του το χαμηλό βαρομετρικό της βόρειας Αφρικής που σημαίνει ότι πιθανότατα θα υπάρξουν βροχές, ειδικά τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή. Γι’αυτό και όλη η εβδομάδα, παρά τις καλές θερμοκρασίες, μπορεί να είναι συννεφιασμένη.

Αν και παραμένει αβέβαιο το πώς θα εξελιχθεί ο καιρός έπειτα από αυτές τις μέρες, οι πρώτες διστακτικές προβλέψεις λένε ότι τόσο το Μεγάλο Σάββατο όσο και την Κυριακή του Πάσχα, θα είναι γενικά καλύτερες από τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο, όπως συμβουλεύει και ο κ. Αρνιακός, καθώς δεν αποκλείονται κάποιες μεσημεριανές κατά τόπους βροχούλες, ξεκινήστε το ψήσιμο από νωρίς!
Περισσότερα θέματα για το Πάσχα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

 
Copyright © 2018 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger