Κουίζ: Ποιος χαρακτήρας της Disney είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

Αν είσαι κριός, είσαι η Jasmine

Σου αρέσει η περιπέτεια, δεν αντέχεις τη ρουτίνα και είσαι φοβερά ανυπόμονη ενώ ΜΙΣΕΙΣ τα ψέματα. Είσαι αρκετά επιθετική και δεν θέλεις να σου λένε τι να κάνεις με τη ζωή σου- ειδικά, από έναν άντρα! Αν δεν συμφωνείς με τους κανόνες που σου έχουν επιβάλλει μπορείς άνετα να τους σπάσεις, διεκδικείς το χώρο σου και παλεύεις για αυτό που πιστεύεις. Θα έκανες την Jasmine περήφανη, μπράβο.

Αν είσαι ταύρος, είσαι η Tinker Bell

Ένας ταύρος δεν πρόκειται να προδώσει ποτέ την εμπιστοσύνη σου, είναι το πιο πιστό ζώδιο και μπορεί να κάνει τα πάντα για τον άνθρωπο που αγαπάει. Η δύναμη που κρύβεις μέσα σου είναι απεριόριστη, όπως και η ξεροκεφαλιά (σόρι, ε) και καμιά φορά μπορεί να γίνει φοβερά κτητική ενώ μισείς τις αλλαγές. Ring any bells; Είσαι ξεκάθαρα η Tinker Bell, το βλέπεις έτσι;

Αν είσαι δίδυμος, είσαι η Alice

Είσαι φοβερά περίεργη και η επιτομή του party animal και θέλεις να γνωρίζεις συνέχεια καινούργιο κόσμο αλλά συχνά 'χάνεις' τον εαυτό σου ψάχνοντας την επόμενη περιπέτεια. Δεν σε εμπιστεύονται ιδιαίτερα (γιατί άραγε;;) και ενώ σε αγαπάνε πολλοί άνθρωποι συνηθίζεις να εξαφανίζεσαι και να τους αγνοείς. Θα έλεγε κανείς ότι ζεις στο δικό σου κόσμο, όπως η Alice.

Αν είσαι καρκίνος, είσαι η Cinderella

Σπίτι δώσε στον καρκίνο και πάρ'του την ψυχή. Λατρεύεις να μένεις σπίτι, να καθαρίζεις, να τρως με τους φίλους στο σπίτι, να μιλάς για το σπίτι ΑΛΛΑ ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις αυτά που σου αναλογούν. Είσαι το πιο συναισθηματικό και ανασφαλές ζώδιο, για αυτό και ορισμένοι σε κάνουν ό,τι θέλουν (εδώ που τα λέμε εσύ το επιτρέπεις, μια χαρά μπορείς να τους κουμαντάρεις) και βοηθάς ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. Όταν όμως πιστέψεις στις δυνάμεις σου μπορείς να καταφέρεις τα πάντα ως δια μαγείας ;)

Αν είσαι λέων, είσαι η Nala

Θέλεις όλοι να ασχολούνται με σένα, νιώθεις την ανάγκη να σε λατρεύουν και μισείς τους ανθρώπους που σε ξεχνάνε ή σε κάνουν να νιώθεις λίγη. Η αλήθεια είναι ότι σου αξίζουν όλα αυτά και καλά κάνεις που τα διεκδικείς, γιατί παράλληλα είσαι πολύ καλή φίλη και πάντα εκεί για όποιον σε χρειάζεται, είσαι επίσης πολύ δυνατή και παλεύεις για τη δικαιοσύνη.

Αν είσαι παρθένος, είσαι η Belle

Δίνεις μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, δουλεύεις πολύ σκληρά και όλοι σε θαυμάζουν (και) για αυτό. Γενικότερα είσαι μέσα για ό,τι έχει να κάνει με διάβασμα, έχεις υπομονή και δεν λες ποτέ όχι σε κάποια πρόκληση- ακόμα και αν αυτή είναι να αλλάξεις/ φέρεις στα μέτρα σου τον άντρα που αγαπάς. Από την άλλη μπορείς να γίνεις φοβερά επικριτική με τους άλλους, ειδικά όταν δεν κάνουν τα πράγματα ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ. Χαλάρωσε, δεν γίνεται να είναι όλα τέλεια.

Αν είσαι ζυγός, είσαι η Snow White

Μπορείς να κάνεις παρέα με οποιονδήποτε- τα πας καλά με όλους γιατί έχεις την μαγική ικανότητα να ισορροπείς ανάμεσα σε καταστάσεις και ανθρώπους που θεωρητικά δεν ταιριάζουν καθόλου. Γενικά εμπιστεύεσαι πολύ εύκολα τους ανθρώπους κάτι που μπορεί να σου βγει σε κακό, θυμάσαι τι έπαθε η Snow White με τον κυνηγό, ε;

Αν είσαι σκορπιός, είσαι η Meg

Οι σκορπιοί προστατεύουν υπερβολικά τους εαυτούς τους, ειδικά όταν έχουν πληγωθεί για αυτό και είναι αρκετά δύσκολο στους απ' έξω να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους. Βέβαια όλοι αγαπάνε τους σκορπιούς, γιατί είναι παθιασμένοι αλλά σχεδόν κανείς δεν μένει γιατί δεν αντέχει τη μυστικοπάθεια κάτι που δεν εμπνέει και ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Να σου συστήσουμε την Meg, θα τα πάτε πολύ καλά.

Αν είσαι τοξότης, είσαι ο Aladdin

Το βραβείο του (εκνευριστικά) αισιόδοξου ανθρώπου είναι ξεκάθαρα δικό σου- μπράβο, κρέμασέ το στον τοίχο και έλα τώρα να μιλήσουμε ρεαλιστικά, γιατί μεταξύ μας σχεδόν ποτέ δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις όσα εύχεσαι. Σαν άλλος Aladdin, ονειρεύεσαι να κάνεις μεγάλα πράγματα, να ταξιδέψεις, να ζήσεις με ανέσεις και δεν λέω, καλά κάνεις αλλά κατέβα από το μαγικό χαλί και πάτα λίγο στη γη γιατί οι άνθρωποι γύρω σου σε αγαπάνε και χωρίς αυτά.

Αν είσαι αιγόκερως, είσαι η Mulan

Είσαι δουλευταρού, δεν έχεις κανένα πρόβλημα να παλέψεις με νύχια και με δόντια για να καταφέρεις αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου, γιατί η ευχαρίστηση που νιώθες μετά είναι ό,τι καλύτερο (η αλήθεια είναι ότι κυρίως λατρεύεις να αποδεικνύεις στους haters σου ότι ΜΠΟΡΕΙΣ να τα καταφέρεις). Μένεις πάντα πιστή στο στόχο σου, έχεις υπομονή και δουλεύεις μεθοδικά ενώ η αυτοκυριαρχία σου και το γεγονός ότι παλεύεις για τις αξίες σου σε κάνει το πιο αξιόπιστο ζώδιο.

Αν είσαι υδροχόος, είσαι ο Jack Sparrow

Τρελαίνεσαι για περιπέτειες και είσαι στην πρώτη γραμμή όταν πρόκειται να παλέψεις για κάτι στο οποίο πιστεύεις, αλλά παράλληλα δεν είσαι άξια εμπιστοσύνης γιατί τα κρατάς όλα για τον εαυτό σου. Είσαι ανεξάρτητη και δεν θέλεις να δίνεις λόγο σε κανένα ωστόσο έχεις πολλούς φίλους- άσχετα αν δεν είναι ποτέ σίγουροι για το αν θα εμφανιστείς ή όχι στο ραντεβού σας. Σου αρέσει η μοναξιά και περνάς χρόνο με τον εαυτό σου, αλλά αυτό πληγώνει αυτούς που θέλουν μια θέση στη ζωή σου. Τον Jack Sparrow τι τον έχεις είπαμε;

Αν είσαι ιχθύς, είσαι η Ariel

Ναι, οκ- πολύ προφανής επιλογή, αλλά μεταξύ μας τώρα έχεις μονίμως τάσεις φυγής και ονειρεύεσαι συνέχεια πώς θα ήταν τα πράγματα αν είχες 'αυτό' που δεν μπορείς να έχεις (όπου 'αυτό', βάλε ό,τι σου λείπει από τη ζωή). Εμπιστεύεσαι εύκολα τους ανθρώπους (μην ξεχνάς ότι η Ariel πήγε και έδωσε τη φωνή της στην Ursula, χωρίς να ψάξει βρε παιδί μου λίγο παραπάνω αν κάνει τίμιες δουλειές) ενώ είσαι φοβερά ρομαντική και ερωτεύεσαι ΠΟΛΥ εύκολα. Βλέπεις τον κόσμο με τελείως διαφορετικό τρόπο και έχεις την ικανότητα να 'διαβάζεις' τους άλλους με μια ματιά γιατί έχεις φανταστική διαίσθηση (τώρα πώς ξέφυγε η Ursula από αυτό, δεν ξέρω).


ladylike.gr

Περισσότερα κουίζ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)