Jordy, ο πιτσιρικάς των 90's που ακούγαμε σε όλα τα παιδικά πάρτι!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0


Το 1993 γνωρίζουμε μέσα από το Ciao Ant1 της Ρούλας Κορομηλά, ένα πανέμορφο ξανθό αγοράκι. Πρόκειται για τον Jordy Lemoine, που ερμηνεύει, και γίνεται Νο1 σε ολόκληρο το κόσμο, το «Dur dur d'être bébé». Δεν υπάρχει παιδικό πάρτι που να μην παίζει αυτό τραγούδι, δεν υπάρχει ενήλικας που να μη το σιγοτραγουδάει.
Σημειώνει τεράστιες πωλήσεις δίσκων, και μπαίνει στο Ρεκόρ Γκίνες ως ο νεότερος καλλιτέχνης που καταφέρνει να φτάσει στο Νο1 των μουσικών τσαρτς.




Ο αξιολάτρευτος Jordy, γυρνάει όλο το κόσμο και προωθεί το τραγούδι του. Πίσω στη Γαλλία, ο πατέρας του εκμεταλλεύεται το όνομα του μικρού Jordy εμπορικά. Τα ΜΜΕ της Γαλλίας επιτίθενται στην οικογένεια, και κατηγορούν την μητέρα και τον πατέρα πως καταστρέφουν τη παιδική ηλικία του Jordy.
Απαγορεύονται να προβάλλονται τα τραγούδια του, αποσύρονται όσα προϊόντα χρησιμοποιούν το όνομά του και παραχωρείται η κηδεμονία στον παππού του.
Το 2006 κυκλοφορεί ένα καινούργιο τραγούδι με τη μπάντα του και σημείωνει ξανά επιτυχία. Το συγκρότημά του έχει ροκ ύφος και είναι από τα πιο δημοφιλή στη Γαλλία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)