Τo άγνωστο Survivor που γυρίστηκε στην Ελλάδα ανάμεσα σε Ρόδο και Χάλκη, τον Οκτώβριο. Είχε έπαθλο 2.500 ευρώ και δοκιμασία με πατσά!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Αντιμέτωποι με την πείνα και σκληρές δοκιμασίες βρέθηκαν 20 νεαροί, ηλικίας μέχρι 25 χρόνων από πέντε χώρες της Ευρώπης, οι οποίοι έλαβαν μέρος σε ένα βελγικό Survivor. Το παιχνίδι επιβίωσης γυρίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο ακατοίκητο νησί Αλιμιά, ανάμεσα στη Ρόδο και τη Χάλκη.
Όπως και στο ελληνικό Survivor, οι παίκτες κλήθηκαν να συμβιώσουν με άγνωστα άτομα, να διεκδικήσουν έπαθλα φαγητού και ατομική ασυλία, ώστε να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό.



Ωστόσο, υπήρχαν διαφορές με το αυθεντικό παιχνίδι επιβίωσης. Η ονομασία του ήταν «The Island», δηλαδή «Το Νησί», αφού δεν είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα του «Survivor». Οι παίκτες ήταν χωρισμένοι σε δύο ομάδες των 10 ατόμων και έζησαν σε 2 παραλίες του Αγίου Γεωργίου.
Μεταξύ τους υπήρχαν αντιπάθειες και προστριβές, ενώ στα αγωνίσματα υπερέβαιναν τις δυνάμεις τους για να κερδίζουν τα έπαθλα φαγητού. Αποχωρήσεις δεν υπήρχαν. Ο κάθε παίκτης, ανάλογα με την απόδοσή του και μέσω της ατομικής ασυλίας, κέρδιζε πόντους για να φτάσει μέχρι τον τελικό. Το έπαθλο ήταν 2.500 ευρώ.
Δηλαδή ο νικητής ουσιαστικά πήρε πίσω τα 2000 ευρώ που είχε δώσει για τα εισιτήρια του ταξιδιού και κάποια ατομικά έξοδα, συν ένα μπόνους 500 ευρώ.




Εκείνο πάντως που προκάλεσε σοκ στους παίκτες δεν ήταν τόσο η πείνα και τα αγωνίσματα ταχύτητας και επιδεξιότητας, αλλά η δοκιμασία του… πατσά. Δύο μεγάλα καζάνια με ολόκληρα αρνίσια κεφαλάκια στήθηκαν μπροστά στις ομάδες και οι παίκτες έπρεπε να φάνε όσο μπορούσαν περισσότερο. Ορισμένοι τόλμησαν να δοκιμάσουν, ενώ άλλοι δεν μπήκαν στη διαδικασία. Ακόμη και οι παίκτες που πήραν τους περισσότερους πόντους, ορκίστηκαν να μην γευτούν ποτέ ξανά στη ζωή τους τέτοιου είδους φαγητό.
Το βελγικό Survivor προβλήθηκε διαδικτυακά στο Βέλγιο και την Ολλανδία. Η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη, ώστε η παραγωγή ανακοίνωσε πως θα γυριστούν ακόμα δύο κύκλοι επεισοδίων με περισσότερους παίκτες τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Περισσότερα αφιερώματα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)