Πώς να φτιάξετε μόνοι σας αυτοσχέδιο παιχνίδι με μπουρμπουλήθρες

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Απλό και εντυπωσιακό. Ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών κάθε ηλικίας. Δεν κοστίζει πολύ στην αγορά. Ωστόσο θα μπορούσατε να το φτιάξετε και μόνοι σας παρέα με το παιδί σας. 
Μπορεί να εντυπωσιάσει ακόμα και τα πολύ πολύ μωράκια που "χαζεύουν" στη θέα από τις μπουρμπουλήθρες! Τα πιο μεγάλα (4+) μπορούν και τα ίδια να αναπαράγουν μπουρμπουλήθρες και να χαίρονται με κάτι τόσο απλό και όμορφο!
Τι χρειάζεστε;
- ένα δοχείο για να βάλετε το μείγμα
- 80 ml υγρό πιάτων
- 160 ml νερό
- ειδική μπαγκετούλα για τις μπουρμπουλήθρες (μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο) ή εναλλακτικά σύρμα ή καθαριστή πίπας για να το φτιάξετε μόνοι σας
Φτιάξτε το παιχνίδι μαζί με τα παιδιά σας. Ειδικά όταν είναι σε προσχολική ηλικία ή και πιο μεγάλα. Στη συνέχεια, παίξτε μαζί τους!
Τα πιο μικρά εκστασιάζονται! Ακολουθούν τις μπουρμπουλήθρες με το βλέμμα τους και χαίρονται πολύ! Τα πιο μεγάλα συμμετέχουν πιο ενεργά στο παιχνίδι. Μπορούν να δοκιμάσουν να κάνουν μόνα τους μπουρμπουλήθρες, να μετρήσουν αυτές που πετάνε στον αέρα, να προσπαθήσουν να τις πιάσουν ή να τις σπάσουν! Τέλεια! Είναι ιδανικό για παιχνίδι στον κήπο και στην παραλία, ειδικά τώρα το καλοκαίρι!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)