Art Night Athens - Περιηγηθείτε για ένα ολόκληρο βράδυ σε πλήθος οργανισμών τέχνης!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0




Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017, η Αθήνα συμμετέχει για πρώτη φορά στις Λευκές Νύχτες Πολιτισμού. Μετά από κάλεσμα των atenistas, πλήθος οργανισμών τέχνης και πολιτισμού θα παραμείνουν ανοιχτοί για το κοινό από τις 8 το βράδυ έως τις 6 το πρωί, για να παρακινήσουν τους Αθηναίους να ανακαλύψουν διαφορετικές εκφράσεις της πόλης τους.
Πρόκειται για μία διοργάνωση που λειτουργεί ως θεσμός επιτυχημένα εδώ και δεκαετίες σε μεγάλες πόλεις σ’ όλον τον κόσμο. Μία μεγάλη καλλιτεχνική δράση όπου συμμετέχουν ενεργά μικροί και μεγάλοι, δημόσιοι και ιδιωτικοί πολιτιστικοί φορείς και καλλιτέχνες. Μία διοργάνωση που έχει στόχο να δημιουργήσει αισιοδοξία, να τροφοδοτήσει την ελπίδα και να μας φέρει όλους πιο κοντά με όχημα την τέχνη και τη μοναδική της επίδραση στον ανθρώπινο νου.
Πώς λειτουργεί;
Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 8 το βράδυ έως τις 6 το πρωί, οι Αθηναίοι θα μπορούν να περιηγηθούν στα σημεία του Art Night Athens, ανάλογα με τις ώρες επίσκεψης και τα δρώμενα που θα φιλοξενούν. Χάρτης με όλες τις λεπτομέρειες του προγράμματος θα έχει ήδη αναρτηθεί στο διαδίκτυο, αλλά επιπλέον, οι περιηγητές θα μπορούν να προμηθευτούν έντυπο οδηγό-χάρτη από όποιο σημείο ξεκινήσουν την περιήγησή τους, ώστε να χαράξουν ελεύθερα την πορεία επίσκεψης των σημείων. Πρακτικές λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις, τους φορείς που θα φιλοξενούν και τους συντελεστές θα προσφέρει και η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα Clio Muse.
Περισσότερες πληροφορίες: www.atenistas.org
Δείτε εδώ τους συμμετέχοντες και το πρόγραμμα


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)