10 μυστικά ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε νέες και όμορφες

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Κάθε γυναίκα θέλει να παραμείνει όμορφη και νέα. Πλέον έχουν γίνει πολλές έρευνες και οι επιστήμονες μπορούν να μιλούν για σημαντικούς ‘κανόνες’ που πρέπει να ακολουθούμε έτσι ώστε να παραμένουμε νέοι για περισσότερο καιρό.
Ανακάλυψαν για παράδειγμα πως η διάθεσή μας παίζει μεγάλο ρόλο στην εμφάνισή μας. Δείτε παρακάτω 10 συμβουλές για να παραμείνετε νέες και όμορφες:
1) Μην τρώτε υπερβολικά
Είναι σημαντικό να μην έχουμε αυξομειώσεις στο βάρος μας. Το ιδανικό είναι να τρώμε 5 ή 6 μικρά γεύματα τη μέρα. Κάτι που επίσης βοηθάει είναι να πίνουμε ένα ποτήρι νερό πριν από κάθε γεύμα, έτσι ώστε να μην τρώμε υπερβολικά και να έχουμε καθαρό το πεπτικό μας σύστημα.
2) Να χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακό.
Οι ακτίνες του ήλιου μπορούν να προκαλέσουν ρυτίδες και άλλα σημάδια γήρανσης. Εάν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο είναι ακόμα πιο απαραίτητη η χρήση αντηλιακού. Να προσέχετε ιδιαίτερα το δέρμα σας όταν είστε σε διακοπές ή αν έρχεστε συχνά σε επαφή με τον ήλιο.
3) Να κάνετε συχνά απολέπιση στο δέρμα σας.
Είναι από τα πιο σημαντικά μυστικά νεότητας! Έχει πολλά οφέλη: είναι ο καλύτερος τρόπος να κρατήσετε το δέρμα σας απαλό και λαμπερό και βοηθάει ενάντια σε πολλά δερματικά προβλήματα όπως ακμή και προλαμβάνει τις ρυτίδες. Προσοχή να μην χρησιμοποιείτε ισχυρά απολεπιστικά εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα γιατί μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς.
4) Ενυδατώστε καθημερινά το δέρμα σας.
Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά που ενυδατώνουν και περιποιούνται το δέρμα, όπως καλλυντικές κρέμες και φυσικά προϊόντα. Εάν σας ερεθίζουν τα καλλυντικά προϊόντα, θα σας συνιστούσαμε να επιλέξετε κάποια από τις φυσικές λύσεις.
5) Επικεντρωθείτε στην φωτεινή πλευρά.
Το να είστε χαρούμενες θα σας κάνει και πιο όμορφες και νέες. Η καλή διάθεση επηρεάζει πολύ την εμφάνισή μας. Γι’αυτό και είναι τόσο σημαντικό να κοιτάτε τα πράγματα με αισιοδοξία και να επιλέγετε να είστε χαρούμενες. Οπότε να κοιτάτε το ποτήρι μισογεμάτο και να θυμάστε να χαμογελάτε όσο πιο συχνά μπορείτε.
6) Πηγαίνετε γυμναστήριο.
Η άσκηση έχει αποδειχθεί πως βοηθάει πολύ την διάθεση και μειώνει το άγχος. Οπότε, είναι προφανές πως είναι ένας πολύ σημαντικός σύμμαχος.
7) Να τρώτε υγιεινά.
Είναι μία από τις συνήθειες που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε νέες και όμορφες για περισσότερο καιρό. Οι ερευνητές συνιστούν να τρώμε πολλά φρούτα, λαχανικά και ψάρια!
8) Να νιώθετε νέες μέσα σας.
Ασπαστείτε το παιδί μέσα σας και νιώστε όπως τότε. Εάν νιώθεις νέα, θα δείχνεις και πιο νέα.
9) Να κοιμάστε καλά.
Το να κοιμόμαστε καλά αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας, μειώνει το άγχος και βοηθάει στην διατήρηση του βάρους μας στα ίδια επίπεδα. Είναι σημαντικό να κοιμόμαστε τουλάχιστον 6-7 ώρες κάθε μέρα για να φαινόμαστε και να νιώθουμε νέοι!
10) Να κάνετε έρωτα με τον σύντροφό σας.
Η φυσιολογική και υγιής ερωτική ζωή θα σας βοηθήσει να παραμείνετε νέες και όμορφες για περισσότερο καιρό. Το να έχετε ερωτικές επαφές, απελευθερώνει την ορμόνη της ευτυχίας και αυξάνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Έρευνες δείχνουν πως όσοι έχουν υγιείς σχέσεις δείχνουν περίπου 10 χρόνια νεότεροι από ότι είναι πραγματικά.
Περισσότερα χρήσιμα θέματα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)